Ümit Özat'tan Şenol Güneş itirafı

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Şenol Güneş'le maç içerisinde yaşadığı polemikten dolayı soyunma odasına erken gittiğini itiraf etti.

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Beşiktaş’a 3-0 yenilen Gençlerbirliği’nde teknik direktör Ümit Özat, açıklamalarda bulundu.

Özat yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada rakibin çok güçlü oyunculara sahip olduğunu söylerken, "Maçın 3 tane kırılma anı var. 0-0’ken Uğur’un kaçırıp Fabri’nin sakatlandığı pozisyon… Yediğimiz ilk golde 3’e 3 yakalanmamız… Vedat’ın vurup Tolga’nın çıkardığı pozisyon… Beşiktaş bu ülkenin şu anda en güçlü oyuncularına sahip takımı. Usta ayaklar hep bize denk geliyor. Söyleyecek çok bir şey yok. Beşiktaş’ı tebrik ederim" ifadelerini kullandı.

Özat Şenol Güneş'le ilghili tartışması için de üstü kapalı bir şekilde konuşurken, "Öfkeli olduğum bir durum var. Oyun içerisinde yaşananlardan dolayı... Herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmasın diye erkenden içeri girdim. Fazla göz göze gelmemek için içeriye girdim" dedi.

Ümit Özat'tan Şenol Güneş itirafı ile ilgili etiketler Ümit Özat Şenol Güneş Beşiktaş Gençlerbirliği tartışma
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.