Ümit Özat'tan oyuncusuna: 18 yaşında değilsin

Gençlerbirliği teknik direktörü Ümit Özat, 0-0 sona eren Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Gençlerbirliği'nin teknik direktörü Ümit Özat, Trabzonspor ile golsüz berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Takım kaptanı Ahmet Oğuz, kırmızı kart gördükten sonra çok sert tepki gösteren Özat, "Oyuncularım ile bu tarz diyalog içinde olmayı benimsemiyorum ama bizde futbol oynuyoruz. En az onlar kadar heyecan duyuyoruz. Benim kızdığım nokta şu. Haftalardır iyi oynuyor, niye eksik kalsın? 24-25 yaşına gelmiş, milli takıma yükselmiş. En önemli kızgınlığım bu tarz bir hareket yüzünden kırmızı kart görmesi. Oyun dururken hakem zaten kronometreyi durduruyor. 18-19 yaşında değil ki" şeklinde konuştu.

Maçı değerlendiren Ümit Özat, "İyi bir maç, zevkli bir maç oldu. Değerli oyuncularımız var ama bizden daha az puanı olan takımların bile forvetleri daha iyi. Kweuke, Wellinton, Vagner Love gibi forvetleri var. Bizde kim var? Serdar Gürler ve Aydın Karabulut. Kanat oyuncuları skoru taşımaya çalışıyor. 5 maçımız kaldı, alabildiğimiz kadar puan almak istiyoruz. Futbolcularım kötü değil tabii ama daha iyi bir forvete ihtiyacımız var" dedi.

Ümit Özat'tan oyuncusuna: 18 yaşında değilsin ile ilgili etiketler Gençlerbirliği Ümit Özat tepki
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.