Canlı yayında Acun Ilıcalı'yı kızdıran soru

TV 100 ekranlarında yayınlanan Var Odası isimli yeni spor programına telefonla bağlanan yapımcı Acun Ilıcalı, kendisine yöneltilen bir soruya tepki gösterdi. Fenerbahçe yönetimine yakınlığıyla da bilinen Ilıcalı'nın sarı-lacivertlilerin transfer listesinde yer alan futbolcu Mesut Özil hakkındaki soruya verdiği ''Bu bağlantıda bu soru sorulmayacaktı'' tepkisi, sosyal medyada gündem oldu.

TV 100 ekranlarında yayına başlayan Var Odası programının dün akşam saatlerinde yayınlanan bölümüne süpriz bir isim konuk oldu. Telefon bağlantısıyla yayına katılan yapımcı, televizyoncu Acun Ilıcalı, Fenerbahçeli eski futbolcu Ümit Özat tarafından sorulan soruya tepki gösterdi.

Ali Koç başkanlığındaki Fenerbahçe yönetimine oldukça yakın olan Ilıcalı, Özat tarafından kendisine yöneltilen, ''Mesut Özil Fenerbahçe'ye gelecek mi'' sorusuna, ''Bu bağlantıda bu soru sorulmayacaktı...'' diyerek yanıt verdi.

Söz konusu tepkinin ardından sözlerini toparlamaya çalışan Özat, ''Espri yaptım ağabey, şaka söylüyorum'' dedi.

Özat, bu gelişme üzerine telefonu diğer yorumcu arkadaşlarına uzattı. Derbi hakkındaki görüşü sorulan Ilıcalı, karşılıklı goller beklediğini sonucu kestirmenin ise zor olduğunu aktardı.

ESKİ HAKEM DENİZ ATEŞ BİTNEL'E TEPKİ

Öte yandan söz konusu programda eski hakem Deniz Ateş Bitnel'in de yer alması Trabzonsporlu futbolseverleri oldukça kızdırdı. Sosyal medyada örgütlenen taraftarlar TV 100 kanalı boykot etme kararı aldı.

Kısa sürede çığ gib büyüyen tepkilerin üzerine programda 'Trabzonspor taraftarından özür dileyecek misiniz?' sorusu yöneltilen Bitnel, ''Ben o müsabakada, o maçta en çok mağduriyet yaşayan ben ve ailem dedim. Ama verilen kararlardan dolayı üzülen taraftarlardan sadece onlardan özür diliyorum'' dedi.

Bitnel, 15-16 sezonunda yönettiği Galatasaray-Trabzonspor maçında Trabzonspor'a 4 kırmızı kart göstermiş ve bu maç sonunda hakemliğine son verilmişti.

Canlı yayında Acun Ilıcalı'yı kızdıran soru ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı TV100 Ümit Özat Sosyal Medya Mesut Özil Deniz Ateş Bitnel
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.