Ümit Özat'ın kötü tablosu!

Geride bıraktığımız sezon Gençlerbirliği’nde küme düşme üzüntüsü yaşayan Ümit Özat, 1 yıllık süreçte görev yaptığı 3 takımda çıktığı son 10 maçta tek bir galibiyet bile alamadı...

Geçen yıl Gençlerbirliği ile çıktığı son 5 karşılaşmada 3 puanı bir arada göremeyen Özat için bu yıl 1.Lig macerası başladı. Devre arasında Giresunspor ile anlaşan genç teknik adam, Çotanaklar’ın başında çıktığı 3 mücadelede 2 beraberlik, 1 yenilgi aldı.

FIKSTÜRÜ ÇOK ZORLU

Karadeniz ekibinden istifa eder etmez Adana Demirspor’la anlaşan Özat, kurtarıcı olarak geldiği Lacivert- Mavili takıma da ilaç olamadı. Ligin en pahalı kadrolarından birine sahip olan Adana Demirspor, Ümit Özat’la çıktığı ilk maçta İstanbulspor’a 2-0 yenilirken, geçen hafta ise Hatayspor ile berabere kaldı. Güney ekibinin önümüzdeki fikstrü de oldukça zorlu. Adana Demir sırasıyla Altınordu, Eskişehir ve Osmanlıspor ile karşılaşacak.

Ümit Özat'ın kötü tablosu! ile ilgili etiketler Ümit Özat
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.