Ümit Özat oyuncularından şikayetçi!

Gençlerbirliği teknik direktörü Ümit Özat, Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni Talisca'nın golüyle 1-0 mağlup etti ve haftayı Medipol Başakşeihir'in üzerinde ikinci sırada bitirdi.

Mücadelenin ardından Gençlerbirliği teknik direktörü Ümit Özat, maçın değerlendirmesinde bulundu.

İşte Özat'ın açıklamaları:

"Bu kadar ofansif oyuncuyu niye sahaya koyuyoruz? Oynamaları için. Yaslanacak olsak, defans oyuncularını koyar, yaslanırım. Öndeki ofans oyuncularımız yeteneklerini daha iyi kullanabilse, buradan farklı bir sonuçla dönebilirdik."

"Ancak oyuncularım benim onlara güvendiğim kadar kendilerine güvenmedi. Bu kadar geri çekileceklerini bilsem daha defansif bir kadroyla çıkardım. Zaman zaman çok yaslandık."

"İki ters ayaklı stoperimiz olduğu için belki de terslerine geldi Talisca'nın goldeki koşusu. Yapacak bir şey yok, bizim için asıl önemli olan bundan sonraki maçlar."

Ümit Özat oyuncularından şikayetçi! ile ilgili etiketler Ümit Özat Gençlerbirliği Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.