Ümit Özat, Fenerbahçe'nin 2 transferini duyurdu

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Ümit Özat son günlerde transferde isimleri sarı lacivertli ekiple anılan Gökhan Gönül ve Caner Erkin ile ilgili konuştu.

Koronavirüsü nedeniyle liglere ara verildiği bu dönemde Beşiktaş'ta sözleşmeleri sona eren Gökhan ve Caner için Fenerbahçe iddiaları gündeme geldi.

Ümit Özat, Fenerbahçe'nin 2 transferini duyurdu

'Caner ve Gökhan dönebilir'

Sarı lacivertli ekibin eski futbolcularına teklif yapıldığı iddia edildi. Konuyla ilgili Ajansspor'a konuşan Ümit Özat, "Gökhan Gönül ve Caner Erkin, Fenerbahçe'ye dönecek mi?" sorusuna; "Gökhan ve Caner Erkin, Fenerbahçe'ye geri dönebilir." cevabını verdi.

Ali Koç: "En iyi yıldızları kaptırdık"
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, konu ile ilgili daha önce yaptığı konuşmada, "2016'da en iyi iki yıldızımızı ezeli rakibimize kaptırdık" ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan Caner Erkin bu sezon 32 maçta Beşiktaş formasını giyerken 3 gol 11 asistlik katkı yaptı. 35 yaşındaki Gökhan ise 24 maçta 2 gol 3 asist ile oynadı.

Özat'tan alkışlanacak hareket
Ümit Özat, Fenerbahçe'nin 100. yıl şampiyonluğunda giydiği formayı Instagram hesabında açık artırma yoluyla satışa koyacağını, buradan elde edilecek gelirinde ihtiyaç sahibi aileler için kullanacağını söyledi.

Ümit Özat, Fenerbahçe'nin 2 transferini duyurdu ile ilgili etiketler Fenerbahçe Caner Erkin Ümit Özat Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.