Ümit Özat, Fenerbahçe teknik direktörlüğü için Hikmet Karaman’ı aday gösterdi

Başkan Ali Koç'un "Pazartesi günü yeni teknik direktörümüzü açıklayacağız" sözünün ardından 4 gün geçmesine rağmen hala yeni hoca yok... Herkes takımın başına kimin geçeceğini merak ederken Ümit Özat ortaya sürpriz bir isim önerisiyle çıktı; Hikmet Karaman.

Fenerbahçe'nin eski kaptanlarından Ümit Özat, Sarı-Lacivertli takımın teknik direktörlüğü için Hikmet Karaman'ın en uygun isim olduğunu ifade etti. Geçen sezon Emre Belözoğlu'yla yaşadığı sorunlarla gündeme gelen ve kulüp tarafından kınanan Özat, "Fatih Terim ve Sergen Yalçın ile yarışacak bana göre tek yerli teknik direktör" dedi.


Twitter'da dikkat çekici paylaşımlar yapan teknik adam Ümit Özat, "Futbol çok enteresan. Makedonya milli takımı bir dönem Hikmet Karaman’a teklifte bulunuyor. Bir aracı vasıtasıyla bu olaya şahidim. Fenerbahçe’de Makedonya milli takımın hocasını göreve getirmek istiyormuş. Ama Hikmet hoca burada gözlerinin önünde kimse onu görmüyor. Hikmet Karaman Fenerbahçe de hoca olsun  Fatih Terim ve Sergen Yalçın ile yarışacak bana göre tek yerli teknik direktör. Birileri angelovski yi Türkiye piyasasına sokmaya çalışıyor .fb istiyor diye bi Anadolu takımı alırmı dersiniz!!!" şeklinde görüş belirtti.

Son olarak geçen sezon Ankaragücü'nde çalışan Hikmet Karaman, sezon ortasında aldığı be çıkışa geçirdiği başkentin Sarı-Lacivertli ekibini küme düşürmüştü.

Ümit Özat, Fenerbahçe teknik direktörlüğü için Hikmet Karaman’ı aday gösterdi

PAZARTESİ AÇIKLANACAKTI...

Fenerbahçe'de teknik direktör konusu belirsizliğini koruyor. Başkan Ali Koç'un "Pazartesi günü yeni teknik direktörümüzü açıklayacağız" demecinin ardından sarı-lacivertli taraftarlar heyecanlanmıştı. Aradan geçen 4 günlük sürede yeni teknik direktörünü bulamayan F.Bahçe, yeni sezon hazırlıklarına antrenörler eşliğinde başladı.  

Ümit Özat, Fenerbahçe teknik direktörlüğü için Hikmet Karaman’ı aday gösterdi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ümit Özat Hikmet Karaman
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.