Ümit Özat Fenerbahçe taraftarını eleştirdi!

Gençlerbirliği teknik direktörü Ümit Özat, Fenerbahçe maçı ardından açıklamalarda bulundu. Özat, Fenerbahçe taraftarına seslendi.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Ümit Özat, yaptığı açıklamada hakem konusunda konuştu ve devre arasında bazı olayların yaşandığını dile getirdi.

Genç teknik adam hakemlerle ilgili kısa bir açıklama yaparken, ''Oyuncularımı kutluyorum. Maçtan önce hiçbir rakipten çekincem yok demiştim. Bugün Fenerbahçe, Salı Beşiktaş, sonra Trabzonspor. Ben oyuncularıma güveniyorum. Tek kaygım yapılan algı operasyonlarıydı. Sadece Fenerbahçe için değil. 4 büyük takım da hakemlerden şikayet ediyorsa, Anadolu takımları ne yapsın?'' ifadelerini kullandı.

Ümit Özat, devre arasında bazı olayların yaşandığını da belirtirken ''Devre arası az da olsa nahoş olaylar yaşandı. Ben Fenerbahçe'de 6 sene oynadım, 3 şampiyonluk kupası kaldırdım. Alın terimle kazandım. Alın terimle kazanmanın ne demek olduğunu Fenerbahçeliler de bilir ben de bilirim. Kimsenin bana gönül koymasına gerek yok. Başka bir yoldayız. Ne bekliyor insanlar, buraya gelip hiçbir şey yapmayalım mı? Ona üzülüyorum. iye oyuncu yerde yatıyormuş. Fenerbahçe'nin alacağı galibiyet bir oyuncunun yerde yatmasıyla etkilenmez ki! 20. dakikada bir oyuncunun yerde yatmayacağını da en iyi ben bilirim'' dedi.

"FENERBAHÇE'NİN SAVUNMASINI GEÇMEK ATOMU PARÇALAMAKTAN ZOR"

Ümit Özat, bugün 2 gol atarak bir puan aldıkları Fenerbahçe'nin savunmasını övdü.

Karşılaşmanın bu kadar gollü geçeceğini düşünmediğini anlatan Özat, "Fenerbahçe'nin takım savunmasını geçmek atomu parçalamaktan daha zor. Aykut hoca büyük iş yapmış. Uzun vadede bu onlara başarı getirecektir." diye konuştu.

Özat son olarak da Fenerbahçe'ye sonraki maçlarında başarılar diledi ve ''Fenerbahçe'ye bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum'' ifadelerini kullandı.

Ümit Özat Fenerbahçe taraftarını eleştirdi! ile ilgili etiketler Ümit Özat Gençlerbirliği Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.