Ümit Özat: Araba aynı şoför değişmiş

SuperHaber yazarlarından Levent Ümit Erol, yaptığı canlı yayında teknik direktör Ümit Özat ile birlikte Fenerbahçe-Benfica maçını değerlendirdi.

Teknik adam Ümit Özat tabiri caizse 'Araba aynı şoför değişmiş' terimini kullandı.Fenerbahçe'de geçen sezondan birbirini tanıyan oyuncuların olduğu ve takım oturmadı denemeyeceğini Benfica taraftarının baskısı da olduğu ancak skorun ne olursa olsun iç sahada Fenerbahçe için başarı geleceğini belirtti.

Sarı-Lacivertli takımın mental olarak yorgun oyunculardan kurulu olduğunu belirten Ümit Özat, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Kupaları'na katılmayıp Lig şampiyonluğuna yoğunlaşması gerektiğini ifade eden Özat,arabanın bir takım parçalarının değişmesi gerektiğini çabuk kenar oyuncusu ve iyi bir santrafora ihtiyacı olduğunu Talisca gibi bir oyuncu gerektiğini belitti.

 

Ümit Özat: Araba aynı şoför değişmiş ile ilgili etiketler Ümit Özat Fenerbahçe Benfica çocu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.