Ümit Karan saçlarını boyattı sosyal medya yıkıldı!

Ünlü eski futbolcu Ümit Karan'ın yeni imajı sosyal medyada gündem oldu. Saçları ve sakallarını boyatan Ümit Karan'ın yeni imajı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Bu sene Survivor 2018 kadrosunda ikinci kez yer alan Ümit Karan performansıyla büyük dikkat çekmişti. Şimdilerde ise yeni imajıyla Twitter'da trend oldu. Peki Ümit Karanın yeni imajı nasıl? Saçlarını mı boyattı? Ümit Karan kimdir? Detaylar haberimizde...

Ümit Karan'ın yeni imajı sosyal medyada gündem oldu. Saçlarını ve sakallarını boyatan ünlü eski futbolcu Twitter'da trend oldu. Vatandaşlar tarafından Ümit Karan'ın yeni imajı merak konusu oldu. Bu sene Survivor 2018 kadrosunda ikinci kez yer alan Ümit Karan performansıyla büyük dikkat çekmişti. Peki Ümit Karanın yeni imajı nasıl? Saçlarını mı boyattı? Ümit Karan kimdir? Detaylar haberimizde...

Ümit Karan saçlarını boyattı sosyal medya yıkıldı!

ÜMİT KARAN KİMDİR?

Ümit Karan, 1 Ekim 1976 tarihinde Berlin, Almanya'da dünyaya gelmiştir. Futbol hayatına Berlin’in Kreuzbergilçesinde Hertha Yehlendorf, Rather SV gibi amatör takımlarda forma giyerek başlayan futbolcu 18 yaşına kadar Berlin'de yaşamaya devam etmiştir. Ardında Türkiyemspor Berlin'e gitti. Bunu takiben Süper Lig'e geçiş yaparak Gençlerbirliği'nde oynamaya başladı.Eski Milli futbolcumuz olan Ümit Karan, futbol alanında bir çok başarıya imza atmıştır.

2011 yılına kadar Gençlerbirliği'nde forma giyen Ümit Karan, takımının 2000 Türkiye Kupası‘nı kazanmasında önemli rolü olan futbolculardan biriydi. Bu performansı, bir çok büyük klübün ilgisini çekiyordu. 2001 – 2002 sezonu öncesi, kendisi ile ilgilenen takımlardan Galatasary‘ın teklifini kabul etti. Galatasaray’a transferi, Ümit Karan için şüphesiz kariyerinin en önemli gelişmesiydi.2004 – 2005 sezonunda antrenör Georghe Hagi ile de anlaşmazlıklar yaşaması sonucu kendine takım aramaya başladı. Borussia Mönchengladbach, Hannover 96 ve Arminia Bielefeld ile sözleşme için masaya oturdu. Ancak Karan, Bundesliga takımlarının tekliflerini geri çevirerek son anda Büyükşehir Belediye Ankaraspor ile antlaştı. Kiralık olarak 2005’in yazına kadar BB Ankaraspor için oynayan Karan, henüz ilk maçında 2:1 galip gelen takımının iki golünü de kendisi attı.


2005 – 2006 sezonunda tekrar Galatasaray forması giyen ünlü futbolcu, spor yazarlarına göre “tamamen yenilenmiş, farklı bir futbolcu”ydu. Galatasaray’ın şampiyonluğunda çok önemli rolü olan maçların dönmesini sağladı. Attığı 17 gol’le Gol Krallığı’nda 1. sırada iken sakatlandı ve sezonu kapattı. 2006-2007 sezonunun başında takımdaki yerini geri aldı ve Turkcell Süper Ligi’ndeki 100. golünü 18 Eylül 2006 ‘da Beşiktaş’a karşı kaydetmiştir. 2006-2007 sezonunda Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi’nde sahaya 3 maçta kaptan olarak çıktı.


2009-2010 sezon başında Eskişehirspor’a bedelsiz olarak transfer oldu. Ve 31 Mayıs 2012 tarihine kadar Eskişehirspor ile sözleşme imzaladı. 2011-2012 sezonundan itibaren Eskişehirspor’ da sportif direktörlük görevine getirildi. 2011 – 2012 sezonunda Eskişehirspor’da Sportif Direktör olarak görev yapmaya başlamıştır.

Ümit Karan, 3 Temmuz 2011’de “Şike Yapmak” ve “Teşvik Primi vermek” iddialarıyla gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Yaklaşık 5,5 ay Metris Cezaevinde tutuklu kaldıktan sonra Sporda Şiddet ve Düzensizliği Önleme Yasası’nda yapılan değişiklik, Ayrıca 2 yıl müsabakalardan men cezası ile cezalandırılmıştır. Bu nedenle şu anda profesyonel futbolculuk yapamamaktadır.

Ümit Karan, iki ortağıyla beraber Maçka Demokrasi Parkı içinde Frame’e adında bir Eğlence Mekanı açmıştır.


Ümit Karan, 2005 yılında bir arkadaşlarının vesilesi ile Zeynep Karan'la evlenlmiştir. Bu mutlu evliliklerinden Ümitcan adında bir oğlu vardır.

Ümit Karan, 2013 yılında Panama’da yapılan, Acun Ilıcalı‘nın hazırlayıp sunduğu Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışmasında Ünlüler takımında yer almıştır. Şimdiler de ise Survivor 2018 yer alan Ümit Karan All Star takımının önemli yıldızlarındandır.

İşte Ümit Karan'ın yeni imajı!

Ümit Karan saçlarını boyattı sosyal medya yıkıldı! - Resim : 2

SURVIVOR NEDİR?
Survivor, dünya üzerinde birçok ülkede yapılan televizyon yarışması. Programda, yarışmacılar yerleşim yerinden uzak bir bölgede soyutlanarak; para ödülü ve diğer ödüller için çekişirler. Yarışmada kademeli eleme sistemi kullanılır. Yarışmacılar, yalnızca bir yarışmacı kalana kadar diğer takım arkadaşlarını kapalı oylama ile elerler. Yarışmayı kazanan "Sole Survivor" (Hayatta kalan kişi) unvanını da alır. Survivor formatı 1992'de İngiliz televizyon yapımcısı Charlie Parsons tarafından oluşturulmuştur.

GALATASARAY SK
Galatasaray Spor Kulübü merkezi İstanbul'da olan, özellikle Galatasaray Futbol Takımı ile tanınan spor kulübü.

1905 yılında Ali Sami Yen ve arkadaşları tarafından, öğrenci oldukları Galatasaray Lisesi'nde kurulan kulüp, futbol branşında 20 kez Lig şampiyonu olmuş, 17 kez Türkiye Kupası ve 15 kez de Türkiye Süper Kupası kazanmış; 2000 yılında da UEFA Kupası'nı ve UEFA Süper Kupası'nı kazanmıştır. Futbol liglerinde üçüncü ve dördüncü yıldızı takan ilk takımdır.

Galatasaray SK, güncel olarak futbol (erkekler), basketbol (erkekler ve kadınlar) ve voleybol (bayanlar ve erkekler) dallarında birinci lig düzeyinde temsil edilmektedir.

2004 yılında Polonya'nın Poznań şehrinde gerçekleşen 23 Yaş Altı Dünya Kürek Şampiyonası'nda yarışan İhsan Emre Vural ve Ahmet Yumrukaya ikilisi, hafif kilo iki tek kategorisinde şampiyon olarak, Türkiye'nin kürekteki ilk şampiyonluğunu kazandırdılar.

2008 yılında Galatasaray (tekerlekli sandalye basketbol takımı), IWBF Şampiyonlar Ligi finalinde Alman rakibi RSV Lahn-Dill'i 63-51 yenerek şampiyon oldu. Daha sonra Galatasaray, Japonya'da düzenlenen Kıtalararası Kitakyushu Kupası'nda Kanada'nın British Columbia takımını 77-62 mağlup ederek, namağlup şekilde şampiyon oldu. 2012 Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası final maçında Almanya'nın RSV Lahn-Dill takımıyla karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 65-79 kaybederek Avrupa ikincisi oldu.

2009 yılında ise Galatasaray (kadın basketbol takımı), Eurocup finalinde İtalya'nın Cras Basket Taranto takımını 82-61 yenerek Avrupa Şampiyonu unvanını aldı.

2013-2014 sezonu Euroleague Women 8'li finalleri için Rusya'nın Ekaterinburg şehrindeki turnuvada grubunu 2. sırada bitiren Galatasaray Odeabank yarı finalde ev sahibi UMMC Ekaterinburg'u 77-70 yenerek tarihinde ilk kez finale kalmış ve finalde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 69-58 yenerek Avrupa'nın 1 numaralı kupası olan Euroleague Women'ı müzesine götürmüştür.

2013-2014 sezonunda Türk spor tarihinde bir ilki gerçekleştiren Galatasaray Spor Kulübü, yarıştığı futbol, erkek basketbol, kadın basketbol, tekerlekli sandalye basketbol, bayan voleybol ve erkek voleybol branşlarında mücadele ettikleri branşların tamamında aynı sezon içerisinde kendi branşlarının Şampiyonlar Liglerinde mücadele ederek ulaşılması zor bir başarıya imza atmıştır.

2015-2016 yılında ise Galatasaray, ULEB Cup finalinde Fransa'nın Strasbourg IG takımını 78-67 yenerek Avrupa Şampiyonu unvanını aldı.

 

Ümit Karan saçlarını boyattı sosyal medya yıkıldı! ile ilgili etiketler Twitter Ümit Karan yeni imajı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.