Ümit Davala'dan flaş Mustafa Cengiz paylaşımı

Galatasaray'daki sözleşmesi sona eren ve mevcut başkan Mustafa Cengiz'in dün devam etmeyi düşünmediğini açıkladığı Fatih Terim cephesinde sinir harbi yaşanıyor. Terim'in yardımcısı Ümit Davala, başkanın sözlerini "Gülüyoruz ağlanacak halimize" fotoğrafıyla manidar bir tepki verdi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in dün Türkl Telekom Stadyumu'nda düzenlediği basın teknik direktör Fatih Terim ile ilgili söylediği olay sözlerin ardından, Terim'in yardımcılarından Ümit Davala'nın paylaşımı dikkat çekti.

Cengiz, 2.5 saat süren ve kerhane fıkrası anlattığı toplantıda Terim hakkında şunları söylemişti: "Ben, sevgili Fatih hoca ile devam etmeyi düşünmüyorum. İçerideki ve dışarıdaki düşmanlar dedi. Beni işaret etti, bunu anlamamak için aptal olmalıyım. Neden Fatih Terim ile sözleşme uzatmıyorum? Biz düşman değil miyiz? O anda, hemen o anda Fatih Terim istifa etmeliydi, ona istifa etmek yakışırdı." 

Başkan Cengiz'in gündem yaratan sözlerinin ardından Galatasaray Yardımcı Antrenörü Ümit Davala'dan paylaşım geldi. Instagram hesabından Fatih Terim ile olan bir fotoğrafını paylaşan Davala; "Gülüyoruz ağlanacak halinize..." notunu düştü.

Ümit Davala'dan flaş Mustafa Cengiz paylaşımı

Ümit Davala'dan flaş Mustafa Cengiz paylaşımı ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Mustafa Cengiz ümit davala
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.