2. Ulusal Bütüncül Psikoterapi Kongresi Kocaeli'nde gerçekleşti!

2. Ulusal Bütüncül Psikoterapi Kongresi, Psikoterapi Enstitüsü ve Psikoterapi Enstitüsü Derneği işbirliğiyle Kocaeli’nde gerçekleştirildi.

21, 22, 23 Ekim 2018 tarihleri arasında “Türkiye’den Dünya’ya Bütüncül Psikoterapi” temasıyla 2. Ulusal Bütüncül Psikoterapi Kongresi Psikoterapi Enstitüsü ve Psikoterapi Enstitüsü Derneği işbirliği içerisinde Bayramoğlu / Kocaeli’nde gerçekleştirildi. Ruh Sağlığı alanı çalışanlarının ve öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği kongre de Türkiye’nin ruh sağlığı alanının öncü isimleri konuşmacı olarak katıldı.

5 paralel salonda gerçekleştirilen kongrede yaklaşık olarak 100 alan uzmanının konferansı, sözlü bildirisi, panel konuşması, atölye çalışması ve poster sunumu yer aldı.

2. Ulusal Bütüncül Psikoterapi Kongresi Kocaeli'nde gerçekleşti!

Türkiye’de Psikoterapi alanına ilişkin güncel yaklaşımları alan uzmanları ile paylaşmak, ülkemizdeki psikoterapi hizmetinin dünyanın gelişmiş ülkelerindeki seviyelere ulaşmasında yardımcı olmak amacıyla düzenlenen Bütüncül Psikopterapi Kongreleri 3. Kongresini Uluslararası olarak 20 - 22 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirecektir.

2. Ulusal Bütüncül Psikoterapi Kongresi Kocaeli'nde gerçekleşti! - Resim : 2

2. Ulusal Bütüncül Psikoterapi Kongresi Kocaeli'nde gerçekleşti! ile ilgili etiketler Kocaeli Ulusal Bütüncül Psikoterapi Kongresi bayramoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.