Uludağ'da mahsur kalan arkadaşların son görüntüleri ortaya çıktı!

Bursa’da gezmek için Uludağ’a çıktığı öğrenilen 3 kişiden 1’inin ayağının burkulması üzerine ormanlık alanda mahsur kaldılar. İhbar üzerine harekete geçen arama-kurtarma ekipleri, ATV ve Arazi araçları ile mahsur kalan 3 kişiye ulaşmaya çalışıyor. Sosyal medya üzerinden mahsur kalmadan önce paylaştıkları görüntüleri ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Bursa'daki Uludağ'da saat 13.00 sıralarında Ahmet Çakırer (36), Ali Can (48) ve Ömür Büyüköztürk (49) Uludağ'a gezmek için çıktı.

HER ŞEY BİR KİŞİNİN AYAĞINI BURKMASIYLA BAŞLADI

Ali Can (48) gezi sırasında ayağını burkulup yürüyemeyecek duruma geldi. Arkadaşları ise durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

İNTERNETLERİ ÇEKMEDİĞİ İÇİN KAYBOLANLARA ULAŞAMADI

Jandarma ekipleri, telefon ile bulundukları noktadan konum göndermelerini istedi. Ancak internetleri çekmediği için ekiplere konum atamayan 3 kişinin yerini ekipler telefon sinyalinden belirledi.

SEFERBERLİK BAŞLADI

Harekete geçen Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri, yoğun bir şekilde etkisini gösteren fırtına ve sis nedeniyle Ahmet Çakırer (36), Ali Can (48) ve Ömür Büyüköztürk (49)'ün mahsur kaldıkları alana ulaşamadılar. Bunun üzerine bölgeye AFAD, NAK, ANDA, UMKE ve AKUT ekipleri de sevk edildi.

KAYBOLMADAN ÖNCEKİ SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Kaybolan şahıslar Ahmet Çakırer (36), Ali Can (48) ve Ömür Büyüköztürk (49)'ün mahsur kalmadan önceki son görüntüleri ortaya çıktı. Kaybolan şahısların sosyal medya hesaplarında paylaştıkları görüntüde yoğun bir tipinin olduğu görülüyor.

Yaklaşık 100 kişilik ekip bu zorlu arazide ATV ve arazi araçları ile arama çalışmalarını sürdürüyor.

Uludağ'da mahsur kalan arkadaşların son görüntüleri ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Uludağ Operasyon mahsur kurtarma
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.