ultrAslan'ın açıklaması taraftarı kızdırdı

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, geçtiğimiz hafta Başakşehir forması giyen İrfan Can Kahveci ve Edin Visca'nın transfer edilmesini istediğini kamuoyuna açıkladı. Bu gelişme sonrası bugün açıklama yapan Galatasaray'ın taraftar grubu ultrAslan, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile herhangi bir transfer görüşmesi yapılmaması konusunda yönetime çağrı yaptı. Taraftarın tepkisini çeken bu açıklama sonrası ultrAslan, ''Biz Fatih Terim'in tarafındayız'' dedi.

Transfer konusunda oldukça çalkantılı bir sürecin içerisine giren Galatasaray'da sular durulmuyor. Hafta sonunda oynanan ve 6-0'lık net skorla geçilen Gençlerbirliği maçının ardından transfere dair açıklama yapan teknik direktör Fatih Terim, geçtiğimiz yılın şampiyonu Başakşehir Futbol Kulübü'nden Edin Visca ve İrfan Can Kahveci'nin transfer edilmesini istediğini açıkladı.

Yönetime bu yolla çağrı yapan Terim'in sözleri bir hayli tartışma konusu oldu. Tecrübeli çalıştırının yönetimin taleplerini yerine getirmediği için böyle bir yöntem seçtiğini iddia edenler ve yaptığı açıklamanın etik dışı olduğunu vurgulayanlar oldu. 

ULTRASLAN'DAN TEPKİ ÇEKEN AÇIKLAMA: G.SARAY DÜŞMANI ŞAHIS

Tüm bu gelişmelerin üzerine Galatasaray'ın taraftar grubu ultrAslan, sosyal medya hesabı üzerinden tepki çeken bir açıklama yaptı.

Terim'in istediği isimlere karşı yayımlanan manifestoda, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ hedef alındı.

Terim'in yakın dostu olduğu bilinen ve bir dönem Galatasaray'da da görev yapan Gümüşdağ'a ilişkin, ''Kulüp üyeliğinden ihraç edildikten sonra kendini Galatasaray düşmanlığına adamış bu şahısla hiçbir transfer görüşmesi yapılmamalıdır.'' ifadelerini kullanan taraftar grubu, tepkilerin odağı haline geldi.

TEPKİLER GELİNCE AÇIKLAMANIN İÇERİĞİ DEĞİŞTİ 

Mustafa Cengiz yönetimiyle arasında gerilim olduğu iddia edilen Terim'in sözlerine karşı yapılan bu açıklamadan kısa süre sonra tam tersi bir metin yayınlandı. 

ultrAslan, yapılan açıklamanın yanlış anlaşıldığını belirterek, bizim yerimiz Fatih Terim'in yanıdır mesajı verdi.

Yapılan açıklama şöyle;

''Biraz önce İrfan Can Kahveci ile alakalı yazdığımız yazıya gelen yorumları saygıyla takip ediyoruz.

Evet, TARAF SORUYORSANIZ; ultrAslan, FATİH TERİM ve ONUN İSTEDİĞİ TRANSFERLERDEN YANA TARAFTIR!''

 

ultrAslan'ın açıklaması taraftarı kızdırdı ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim UltrAslan Transfer Göksel Gümüşdağ Başakşehir irfan can
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.