UltrAslan'dan flaş Fatih Terim açıklaması

Galatasaray taraftar grubu UltrAslan, Fatih Terim'i istifaya davet etti. Tribün lideri Sebahattin Şirin, "Bu düşüncemizi tekrarlayarak ve ekleyerek; Mustafa Cengiz ve Teknik Heyetimizden Galatasarayımızın önünü açmasını istiyoruz" dedi.

Galatasaray'da üst üste alınan kötü sonuçlar, başkan Mustafa Cengiz ile Fatih Terim arasında bitmeyen soğuk savaş ve son olarak Trabzonspor beraberliği taraftarın sabrını taşırdı. Daha önce Cengiz'den desteğini çektiğini açıklayan UltrAslan, bu kez de Fatih Terim'i istifaya davet etti.

UltrAslan lideri Sebattin Şirin'in Twitter'dan duyurduğu kararda, "Geçtiğimiz hafta son dönemde yaşananlar üzerine Başkanımız Mustafa Cengiz için bir yazı kaleme alarak mevcut ortamda Galatasarayımızın önünü açmak için son bir hizmet beklediğimizi belirtmiştik.Bu düşüncemizi tekrarlayarak ve ekleyerek; Mustafa Cengiz ve Teknik Heyetimizden Galatasarayımızın önünü açmasını istiyoruz. Vefalı G.Saray Camiası olumlu hizmetlerinizi her zaman hatırlayacaktır. Galatasaray ve Galatasaray taraftarı sizlerden son bir hizmet bekliyor" ifadeleri kullanıldı.

Fatih Terim, 1-1'lik Trabzonspor maçının ardından şunları söylemişti: "G.Saray takımı olarak daha baskılı, pres oynamalıyız. Bugün maalesef bunu yapamadık. Yine bireysel hatadan gol yedik. İster istemez futbolcuda 'yine mi' düşüncesi oluşuyor. Devamlı bireysel hatalar ve cezalandırılan bir takım olmak bazılarını küstürüyor. Bazen öyle yerlerde öyle puanlar vardır ki, o gün üzülürsünüz ama o puan size çok farklı dönebilir. Bakalım... Bizim dışarıyla paylaşamadığımız bir sürü sıkıntılarımız da var. Benim hayatımda böyle bir istatistiğim yok (İçerde üst üste 4 maç kazanamama)"

UltrAslan'dan flaş Fatih Terim açıklaması ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Mustafa Cengiz Sebattin Şirin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.