Ultraslan'dan Ali Palabıyık çıkışı

UltrAslan: "Bugün oynayacağımız UEFA Kupası maçı öncesinde derbi maçının hakem atamasıyla ilgili yazmama kararı almıştık ama dünden bugüne geçen zaman gösterdiki kamuoyunda arsızlığın başını alıp gittiği, algı oyunlarının birbiriyle yarıştığını gözlemledik."

Galatasaray'ın ana taraftar grubu UltrAslan, Fenerbahçe derbisinin hakemi Ali Palabıyık'la ilgili dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. "Normal şartlarda yaptığı skandal hatalardan sonra bırakın hakemliği futbol izlemesi dahi yasaklanacak bu tetikçinin her adımını her düdüğünü yakinen takip edeceğimizi tekrar ediyoruz!" diyen UltrAslan, "Takımımızın ve hocamızın performansına, yeteneklerine sonuna kadar güveniyor ve adil bir yönetim olmasa dahi bu çeteyi sahaya gömecek güce sahip olduğunu biliyoruz!" şeklinde devam etti.

Ultraslan'dan Ali Palabıyık çıkışı

Ultraslan'dan Ali Palabıyık çıkışı ile ilgili etiketler UltrAslan Galatasaray Fenerbahçe Derbi
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.