Ülkü Ocakları Genel Başkanı'nın konuşmasına tepki!

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in İstanbul Üniversitesi'nde düzenlenecek bir anma etkinliğine konuşmacı olarak katılacak olması, bazı öğrenci gruplarının tepkisini çekti.

İstanbul Üniversitesi'nde 4 Aralık Çarşamba günü düzenlenecek olan Prof. Dr. İbrahim Kafesoğlu Anma Programı'na Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, açılış konuşmasını yapmak üzere davet edildi. Ülkücü görüşü 'faşist' olarak nitelendiren bazı öğrenci grupları da söz konusu durumu sosyal medya üzerinden sert şekilde eleştirdi.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı'nın konuşmasına tepki!

ÖĞRENCİ KOLEFTİFLERİ'NDEN SERT TEPKİ

Twitter'da paylaşımda bulunan Öğrenci Kolektifleri sayfası, Ateş'in anma töreninde açılış konuşmasını yapacak olmasına, ''İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü bildiğiniz gibi. İstanbul Üniversitesi'nde İbrahim Kafesoğlu anması için düzenlenen programda konuşmacı olarak ülkü ocakları adlı faşist çetenin lideri Sinan Ateş davet edildi. Üniversitelerde ırkçılığa karşı kardeşliğin mücadelesini vereceğiz.'' ifadeleriyle sert şekilde tepki gösterdi.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı'nın konuşmasına tepki! - Resim : 2



SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Söz konusu durum Twitter gündemine taşınırken, Ateş'in konuşmacı olmasından rahatsız olanların yanında, bu durumdan mutlu olanlar da vardı. İşte Twitter'da paylaşılan mesajlardan birkaçı;

Ülkü Ocakları Genel Başkanı'nın konuşmasına tepki! - Resim : 3

Ülkü Ocakları Genel Başkanı'nın konuşmasına tepki! - Resim : 4


Ülkü Ocakları Genel Başkanı'nın konuşmasına tepki! - Resim : 5

Ülkü Ocakları Genel Başkanı'nın konuşmasına tepki! ile ilgili etiketler İstanbul Üniversitesi Ülkü Ocakları Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.