Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı'ndan kaleşnikoflu "Kerkük" pozu!

MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli, IKBY'nin referandumu sonrası "5000 Ülkücü Kerkük'e gitmek için hazırdır" açıklaması yapmıştı. İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcısı Deniz Güzelay, Instagram hesabından 'Kalaşnikof'lu Kerkük paylaşımı yaptı...

İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcısı Deniz Güzelay, elinde kalaşnikofla çektirdiği bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. Fotoğrafta, arkalarında MHP flamasının göründüğü Güzelay ve Kağıthane Ülkü Ocakları Başkanı Engin Kayacık’ın, ellerinde birer otomatik silahla poz verdiği görülüyor.

AlkAcA_baAkan2
Instagram’da paylaşılan fotoğrafın açıklama metninde şu ifadeler yer aldı: “Türklüğün yaşaması, bekasının güvenceye alınması, Türkmen yurtlarının üzerindeki kabus bulutunun dağıtılması hususunda her mihneti, her meşakkati, her çileyi göze aldığımız bilinmeli, herkes hesabını buna göre yapmalıdır”.. 5000 Ülkücü KERKÜK’e gitmek için hazırdır..”
ocak

BAHÇELİ’NİN SÖZLERİNİ HATIRLATTI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, IKBY’nin bağımsızlık referandumuna gitmesinin ardından alevlenen Kuzey Irak'a askeri müdahale tartışmalarına “En az beş bin ülkücü gönüllü, başta Kerkük olmak üzere, Türkmenlerin yaşadığı Türk kentlerindeki varlık, birlik ve dirlik mücadelesine katılmak üzere hazır beklemektedir” diyerek katılmıştı.

Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı'ndan kaleşnikoflu "Kerkük" pozu! ile ilgili etiketler Ülkü Ocakları deniz güzelay başkan yardımcısı kerkük
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.