"Ülkeyi komünistlerin yönettiğini görmek istiyorum" dedi, istifa etti

DEVA Partisi Ankara il Yönetim Kurulu Üyesi Kasım Gümüş'ün geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklama büyük tepki çekti. "Allah'tan tek dileğim şu: Ölmeden bu ülkenin bir de komünist insanlar tarafından yönetildiğini görmek" ifadelerini kullanan Gümüş, gelen tepkilerin ardından görevinden istifa ettiğini duyurdu.

DEVA Partisi Ankara İl Yönetim Kurulu Üyesi Kasım Gümüş'ün Twitter hesabından yaptığı bir paylaşım tepkiyle karşılandı. Ülkücü/muhafazakar mahallenin insanı olduğunu belirten Gümüş, "ülkeyi komünistlerin yönettiğini görmek istediğini" söyledi.

"Ülkeyi komünistlerin yönettiğini görmek istiyorum" dedi, istifa etti

Kasım Gümüş'ün tepki çeken açıklaması şöyle:

"58 yaşındayım. Ülkücü/ muhafazakar mahallenin insanıyım. Artık yapılanlardan ve gördüklerimden iğrenir oldum. Allah'tan tek dileğim şu. Õlmeden bu ülkenin bir de komünist insanlar tarafından yönetildiğini görmek. İsyansa isyan kardeşim. Zihinlerinizdeki zincirleri kırın!"

İSTİFA ETTİ

Twitter'da yaptığı paylaşım büyük tepki çeken, Kasım Gümüş, sonrasında yaptığı açıklamada ise görevinden istifa ettiğini duyurdu. Gümüş, yaptığı açıklamada istifasının nedeniyle ilgili bir şey belirtmedi.

 

"Ülkeyi komünistlerin yönettiğini görmek istiyorum" dedi, istifa etti ile ilgili etiketler Deva Partisi Komünist istifa kasım gümüş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.