Ülker'in yeni reklam filmi ortalığı karıştırdı!

Ülker yeni çektiği reklam filmleriyle sosyal medyada büyük tepki topladı.

Alkerr

Ülker yeni çektiği reklam filmleriyle sosyal medyada büyük tepki topladı.

Reklam filmleri üzerinden verilen mesajlar özellikle sosyal medyada "FETÖ tehdidi" olarak algılandı.

Yüzlerce kullanıcı yayınlanan reklama tepki gösterirken video bir süre sonra kaldırıldı.

Reklam filmi ve verdiği mesajlar vatandaşlar tarafından gizli, supliminal darbe iması olarak algılandı.

İKİNCİ VİDEO YAYINLANDI

İlerleyen saatlerde Ülker'e ait resmi Twitter hesabından bir video daha paylaşıldı. Videoyla birlikte, "İşte kampanyanın aslı, nasıl saptırmışlar hayret, gerekli tedbir alınacak" mesajı paylaşıldı.

MURAT ÜLKER'DEN CEVAP

Tepkilerden sonra reklamlarla ilgili paylaşımları ve videoları kaldıran ÜLKER'den konuyla ilgili açıklama Murat Ülker'den geldi. Twitter hesabından açıklama yapan Ülker "Yurtdışındayım. Şimdi duydum. Haber verenlere teşekkürler. Kumpası kuranlar hakettiklerini bulacaklar. Milletimizin yanındayız" ifadelerini kullandı.

Ülker'den açıklama

Yaşananların ardından Ülker'den konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada ''
1 Nisan kapsamında hayata geçirdiğimiz ''küçük kardeş olmak''isimli kampanyamız maksatlı olarak farklı noktalara çekilmeye ve içinde olmayan anlamlar yüklenmeye çalışılmaktadır. Kampanyamız, 1 Nisan konsepti kapsamında aile bireyleri ve özellikle kardeşler arasındaki tatlı rekabeti konu almaktadır. Sosyal medyada kastedilen hiçbir konuyla ilgisi yoktur, olamaz. Bu masum şaka günü reklamını farklı noktalara çekenlerle ilgili tüm hukuki haklarımızı kullanacağımızı bildiririz.'' ifadeleri kullanıldı.

ÜLKER'DEN AÇIKLAMA: KAMPANYAMIZ TATLI REKABETİ KONU ALMAKTADIR

"1 Nisan kapsamında hayata geçirdiğimiz 'küçük kardeş olmak' isimli kampanyamız maksatlı olarak farklı noktalara çekilmeye ve içinde olmayan anlamlar yüklenmeye çalışılmaktadır. Kampanyamız 1 Nisan konsepti altında aile bireyleri ve özellikle kardeşler arasındaki tatlı rekabeti konu almaktadır. Sosyal medyada kastedilen hiçbir konuyla ilgisi yoktur, olamaz. Bu masum şaka günü reklamını farklı noktalara çekenlerle ilgili tüm hukuki haklarımızı kullanacağımızı bildiririz."

ulker

Ülker'in yeni reklam filmi ortalığı karıştırdı! ile ilgili etiketler Ülker Reklam FETÖ
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.