Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı açıkladı: FSM Köprüsü trafiğe kapanacak mı?

FSM Köprüsü'nün askı halatlarının değiştirilmesi amacıyla 75 gün bakım-onarım çalışması yapılacak. Çalışmalar ayda 5 gece şeklinde sürecek. Bakım-onarım çalışmaları sırasında köprü araç trafiğine hiçbir şekilde kapatılmayacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, bakım çalışmasının detaylarını açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde başlayan çalışmanın 900 gün süreceği yönündeki iddiaya ilişkin açıklama yaptı. Bakanlık, çalışmanın ayda 5 gece olmak üzere toplamda 75 günlük gece çalışmasıyla tamamlanacağını belirtti.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"FSM Köprüsü'nün askı halatlarının değiştirilmesi işleri, çalışmalar ayda 5 gece olmak üzere toplamda 75 günlük gece çalışması ile tamamlanacaktır. Çalışmalar esnasında köprü trafiğe hiçbir şekilde tamamen kapatılmayacak olup, yoğunluğun en az olduğu gece saatlerinde ihtiyaç halinde iş sağlığı ve güvenliği önlemleri kapsamında sadece tek şerit kapatılarak, trafik akışı etkilenmeyecek şekilde yürütülecektir."

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı açıkladı: FSM Köprüsü trafiğe kapanacak mı? ile ilgili etiketler Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Trafik fsm köprüsü bakım çalışma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.