Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu'dan, CHP'li Gürsel Tekin'e İstanbul-İzmir Otoyolu yanıtı

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul-İzmir Otoyolu ile iki şehir arasındaki sürenin 3,5 saate düştüğünü açıklamıştı. CHP'li Gürsel Tekin, Karaismailoğlu'nu hedef alarak, "Vallahi Erdoğan ölçmüş tartmış, tam kendine uygun bakan bulmuş." paylaşımı yaptı. Bakan Karaismailoğlu'nun yanıtı gecikmedi: "CHP’nin mühendislikten ne kadar anladığı belli oldu."

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, yapımı tamamlanan İstanbul-İzmir Otoyolu ile geçmişte 12 saat süren yolculukların, bugün 3,5 saate kadar düştüğünü duyrudu.

Bakan Karaismailoğlu'nun bu paylaşımını alıntılayan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, "Şimdi Sayın Bakan 'İstanbul - İzmir arası 8,5 saatti.' Peki. Niye 12 saat olacaktı? İstanbul İzmir’den mi kaçıyordu? İzmir Akdeniz bölgesine mi gidecekti? Vallahi Erdoğan ölçmüş tartmış, tam kendine uygun bakan bulmuş." sözleriyle Karaismailoğlu'nu hedef aldı.

 

Bakan Adil Karaismailoğlu, CHP'li Gürsel Tekin'e mühendislik dersi verdiği yanıtında, "İstanbul’da gece köprüden 5 dakikada geçebilirsin ama sabah 8’de geçmek istersen 1 saat sürüyor. Köprü uzamış mı oluyor. CHP’nin mühendislikten ne kadar anladığı belli oldu." diyerek noktaladı." dedi.

 

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu'dan, CHP'li Gürsel Tekin'e İstanbul-İzmir Otoyolu yanıtı ile ilgili etiketler CHP Gürsel Tekin Adil Karaismailoğlu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı istanbul-izmir otoyolu
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.