"Ulan sen nasıl bir adamsın be çapulcu!"

Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler, CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem'in, TSK ile Afrin'de çok önemli bir mücadele üstlenen ÖSO'ya yönelik hakaretlerine sessiz kalmadı. Kanal 24'te Murat Çelik'le birlikte sundukları Günün Manşeti'nde Eren Erdem'e ''Ulan sen nasıl bir adamsın! 'Türkiye ile İran karşı karşıya gelirse safım İran olur' diyen bir adamsın, be çapulcu! Sen nasıl olur da ona buna it sürüsü dersin'' diye seslendi. Güler, CHP'nin sürekli ÖSO'yu gündemde tutma çabasının arkasındaki niyetleri ve üst akılın onlara verdiği talimatı da açıkladı...

CHP'li Öztürk Yılmaz'dan sonra bir başka CHP milletvekili Eren Erdem de Afrin'de Mehmetçik ile birlikte omuz omuza savaşan, şehit veren ÖSO'ya ağza alınmayacak sözlerle hakaret etti.

Erdem ÖSO'yla ilgili olarak, "Asıl vatan hainliği TSK'yı ÖSO gibi bir terör örgütüyle operasyona yollamaktır. ÖSO kimdir ya, kimdir bu çapulcu sürüsü, kimdir bu it sürüsü? Kimler bunları beslemiş? Kimler bunları bu hale getirmiş?" sözlerini sarf etti.

İşte Eren Erdem'in ÖSO'ya yönelik o çirkin açıklamaları...

"BE ÇAPULCU... SEN NASIL OLURDA..."

Suriyeli muhaliflerden oluşan, çekirdeğini eski Suriye ordusunun subaylarının oluşturduğu ÖSO'ya yönelik bu çirkin sözler karşısında Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler sessiz kalamadı.

Eren Erdem'e "Ulan sen nasıl bir adamsın" diye seslendi. Sonra da Erdem'in "Türkiye ile İran karşı karşıya gelirse safım İran olur" dediğini hatırlattığı CHP milletvekiline "be çapulcu! Sen nasıl olur da ona buna it sürüsü dersin?'' sorusunu yöneltti.

İşte Güler'in Eren Erdem'e verdiği sert yanıt:

Turgay Güler'in programda Eren Erdem ile ilgili sözleri şöyle;

"Toplumu o kadar gerdiler ki. Ulan diyerek...

Bende bakıyorum şu adama "Ulan, Ulan sen nasıl bir adamsın! Açsın dava açsın. 'Türkiye ile İran karşı karşıya gelirse safım İran olur' diyen bir adamsın, be çapulcu! Sen nasıl olur da ona buna it sürüsü dersin''

Mesele ne biliyor musun? Şu anda Türkiye özellikle son 45 yıldır emperyalizme, ABD'ye, İsrail'e ve batasıca batıya karşı özgürlük mücadelesi veriyor.

2013'te Gezi, 17/25, 6-7-8 ekim olayları. Bunlar HDP ile çak yapmıştı. Terörü desteklemişlerdi. Ahmet Hakan'da saz çaldırmışlardı. Oralardan geldik. 15 Temmuz'da da yıkamadılar bizi.

Çanakkale neyse Afrin operasyonu da aynısıdır. Yüceltmek için söylemiyorum. Yüceltilmeye ihtiyacı yok. Çanakkale'de de biz Suriyelilerle omuz omuza mücadele etmiştik.

Ulan ona da mı laf söyleyeceksin. Çanakkale'de Suriyelisi vardı, Yemenlisi vardı, Filistinlisi, Pakistanlısı vardı. Vardı oğlu vardı. Cumhurbaşkanı "Kuvayi Milliye" diye onun için söylüyor.

O KADAR UCUZ NUMARA Kİ...

Yapmaya çalıştığı şey şu, o kadar ucuz numara ki, yemişim ben sizin o numaranızı.
Diyor ki; Erdoğan'ın popülaritesi arttı. AK Parti'nin, "altını çizerek söylüyorum derdim AK Parti felan değil" Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın arkasındaki halk desteği arttı. Eee ne yapacağız, biz bu başarıyı gölgelemek için. Yapılabilecek ne kadar rezillik varsa yapacağız diyor. O yüzden küfür ediyor ÖSO'ya. TSK'ya laf söyleyemeyeceği için. Kızım sana söylüyorumu yapıyor.

İçi kan ağlıyor orada öldürülen terörist için. İçi kan ağlıyor.

KILIÇDAROĞLU'NUN İÇİ KAN AĞLIYOR O TERÖRİST İÇİN

Kemal Kılıçdaroğlu'nun içi kan ağlıyor orada öldürülen terörist için.

Çünkü o teröristle Türkiye'yi yıkma faaliyeti, hükümeti devirme faaliyeti yapacaklardı. FETÖ ile yaptıkları gibi, Gezi'yle yaptıkları gibi.

Getireceklerdi anahtar teslim Kemal Kılıçdaroğlu'na bu ülkeyi idare et diyeceklerdi. Çünkü başka türlü gelemeyecek içi kan ağlıyor o yüzden ve gündemi değiştirmeye bu büyük destanı, bu büyük mücadeleyi gölgelemeye çalışıyor.

ÜST AKIL ÖSO'YU BAHANE EDEREK BİR PLAN HAZIRLIYOR

Çünkü üst akıl ÖSO üzerinden, ÖSO'yu bahane ederek bir plan hazırlıyor. PYD/PKK dediğin terör örgütü, sahte ÖSO videoları hazırlayacak, tıpkı cihatçı John videoları gibi. Green box arkasında hazırlanmış videolar gibi. O tarz videolar hazırlayacak ve ÖSO aleyhine faaliyetlere başlayacak. Algı operasyonlarına başlayacak. İşte o algı operasyonları öncesinde bunlara talimat geldi. Bunlar da o talimatın gereğini yapıyorlar, gündemde tutmaya çalışıyorlar... "

"Ulan sen nasıl bir adamsın be çapulcu!" ile ilgili etiketler Turgay Güler Güneş gazetesi Eren Erdem ÖSO Afrin chp milletvekili
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.