"Ulan keşke Nagazaki'de bu adam gitseymiş!"

Gazeteci Fatih Altaylı, Habertürk canlı yayınında Yuto Nagatomo hakkında büyük bir gaf yaptı.

 

Habertürk'te canlı yayınlanan programda Fatih Altaylı 6-0'lık Real Madrid hezimeti nedeniyle Fatih Terim'e eleştirilerde bulundu. Yuto Nagatomo'nun son dönemdeki performansına da değinen Fatih Altaylı, Nagazaki gafıyla dikkat çekti.

FATİH ALTAYLI'DAN NAGATOMO İÇİN NAGAZAKİ YORUMU

Nagatomo'nun performansını olay ifadeler ile yorumlayan Fatih Altaylı, "Nagatomo tel tel dökülüyor. Geçen sezon 'Keşke 11 tane Japonumuz olsa' dediğimiz Nagatomo için bu sene 'Ulan keşke Nagazaki'de bu adam gitseymiş' diyecek noktaya geldi Galatasaray taraftarı." dedi. Bilindiği üzere Japonya'nın Nagazaki kenti İkinci Dünya Savaşı'nda ABD tarafından atılan atom bombasıyla yerle bir edilmişti.,

"Ulan keşke Nagazaki'de bu adam gitseymiş!"

"FATİH TERİM YÜREĞİNİ KAYBETMİŞ"

Galatasaray'ın Real Madrid performansı üzerinden eleştirilerde bulunan Altaylı, "Fatih Terim yüreğini kaybetmiş. Kendi geçmişinden korkuyor. O futbolculardan bir cacık olmayacağı ortada. Fatih Terim ne diyor sürekli? Bunlar şöyle, bunlar böyle. O zaman niye bu futbolcularla oynuyorsun? Aynı ruhsuz, haysiyetsiz, onursuz futbolcular ile sahaya çıkamazsın" diye konuştu.

 

"Ulan keşke Nagazaki'de bu adam gitseymiş!" ile ilgili etiketler Fatih Altaylı Galatasaray Nagatomo
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.