Ukrayna'ya ait Bayraktar TB2, Rusya'ya ait çıkarma gemisini vurdu!

Yılan Adası’nda demir atan Rus donanmasına ait "Serna" sınıfı çıkarma gemisinin Ukrayna'ya ait bir Bayraktar TB2 tarafından vurulduğu bildirildi.

Rusya'nın 24 Şubat'ta Ukrayna'ya başlattığı işgal girişimiyle çıkan kanlı savaş devam ediyor.

SU ÜSTÜ ARAÇLARI SİHALARLA VURULMAYA DEVAM EDİYOR

Ukrayna Ordusu Güney Operasyon Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, Karadeniz’de kilit nokta haline gelen Yılan Adası’na demir atan Rusya donanmasına ait bir geminin vurulduğu bildirildi. Geminin hava saldırısı ile etkisiz hale getirildiği aktarıldı.

Ukrayna Savunma Bakanlığı ise söz konusu geminin "Serna" sınıfı çıkarma gemisi olduğunu belirtti.

Hava aracının ise Bayraktar TB2 olduğu belirlendi.

'RUS ORDUSU 25 BİN 100 ASKERİNİ KAYBETTİ'

Ukrayna Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada ise savaşta Rusya’nın 25 bin 100 askerinin öldürüldüğünü, bin 122 tankın, 2 bin 713 zırhlı askeri aracın, 199 uçağın, 155 helikopterin ve 11 geminin imha edildiği ifade edildi.

 

SuperHaber 

Kaynak | İHA, Ukraine Weapon Tracker

Ukrayna'ya ait Bayraktar TB2, Rusya'ya ait çıkarma gemisini vurdu! ile ilgili etiketler Ukrayna Rusya Gemi SİHA çıkarma Bayraktar tb2

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.