Ukrayna'nın başkenti Kiev'de peş peşe büyük patlamalar! "Acil hizmetler yolda"

Rusya-Ukrayna savaşında gerilim tırmanırken Ukrayna'nın başkenti Kiev'de patlama sesleri duyuldu. Kiev Belediye Başkanı Vitaliy Klitschko, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda"Tüm acil hizmetler yolda. Ayrıntılar daha sonra.” dedi.

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de hava saldırısı alarmı verilmesinden kısa süre sonra bir çok bölgede şiddetli patlamalar meydana geldiği bildirildi.

"TÜM ACİL HİZMETLER YOLDA"

Kiev Belediye Başkanı Vitaliy Klitschko, sosyal medya paylaşımında kentin Shevchenko bölgesinde bir patlama olduğunu belirterek, “Tüm acil hizmetler yolda. Ayrıntılar daha sonra.” ifadesini kullandı.

 

 

 

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de peş peşe büyük patlamalar! "Acil hizmetler yolda" ile ilgili etiketler Ukrayna patlama kiev
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.