Ukraynalıların ortasında kalan Ruslar, el bombalarının pimini çekti!

Ukrayna'daki Kopotor şehrini teslim almak için pazarlığa gelen Rus askeri heyeti, görüşmeden ellerinde pimleri çekilmiş el bombalarıyla ve adeta kaçarak çıktı ve araçlarına binip hızla uzaklaştı.

Ukrayna'nın Konotop kentinin yönetim binasına gelen Rus askeri heyetinin görevi şehri teslim almaktı. 

'TESLİM OLUN YOKSA YOK EDERİZ' DİYEREK GELDİ

Şehir merkezine gelen askerler, pazarlık yapmak üzere yönetim binasına girdi, eğer teslim olunmazda kentin yok edileceğini söyledi. 

PAZARLIĞIN ARDINDAN HIZLA ARAÇLARINA BİNİP UZAKLAŞTILAR

Binadan çıktıklarında ise hızla arabalarına ulaşmaya çalışan Rus askerler, herhangi bir açıklama yapmadan hızla uzaklaştı. 

KAÇARKEN CAN KORKUSUNDAN EL BOMBALARININ PİMİNİ ÇEKTİLER

Hızla arabalarına giden Rus askerlerin llerinde ise pimi çekilmiş fakat mandalına bastıkları el bombaları olduğu ve bunu Ukraynalılara gösterdikleri görüldü. 

Kendilerinin lince uğramasını veya vurulmasına önlem olarak, çevredekileri de tehdit eden bu hamle kameralar tarafından kaydedildi. 

 

-SuperHaber

Ukraynalıların ortasında kalan Ruslar, el bombalarının pimini çekti! ile ilgili etiketler Ukrayna asker Rus kopotor şehir pazarlık teslim el bombası heyet ukraynalı sivil kaçtı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.