Ukraynalıların çay ve yemek ikram ettiği Rus askeri ağlamaya başladı!

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal ettiği bölgelerden, insanları birbirinden farklı duygu durumlarına sokan görüntüler gelmeye devam ediyor. Bu kez de Ukraynalıların çay ve yiyecek ikram ettiği Rus askerinin annesiyle yaptığı görüntülü konuşma, cep telefonu kameralarına yansıdı. Rus asker annesine karşı güçlü kalmaya çalışsa da, telefonu kapatırken göz yaşlarını tutamıyor.

Yakalanan bir genç Rus askerinin yerel halk tarafından karnı doyuruluyorken annesi ile konuşması sosyal medyada gündem oldu. 

Rus asker, panik ve şok içindeki annesine güç vermek için içinde tuttuğu göz yaşlarını, telefonu kapatırken tutamıyor ve ağlamaya başlıyor.

Yanındaki Ukraynalı kadın ise genç askere destek olurcasına başını okşuyor. 

İNSANLIK DRAMI DEVAM EDİYOR

Bir hafta önce işgalin başlamasından bu yana Rusya'nın personel kaybının 6000 civarında olduğu ve 2500'e yakın Ukraynalı sivilin hayatını kaybettiği belirtiliyor.

 

-SuperHaber

Ukraynalıların çay ve yemek ikram ettiği Rus askeri ağlamaya başladı! ile ilgili etiketler Ukrayna Rusya asker Anne Çay Savaş börek esir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.