Ukraynalı yaşlı adam, tüfekli Rus askeriyle yumruk yumruğa kavga etti!

Ukraynalı yaşlı bir adam elinde tüfeği olan işgalci Rus askerine yumruklarıyla saldırdı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Ukrayna halkının direniş görüntülerine etkileyici bir tanesi daha eklendi. 

Yüksek binalardan oluşan bir kompleksin bahçesinde yaşlı bir Ukraynalı sivil, elinde tüfeği olan işgalci Rus askeriyle yumruk yumruğa kavga etti. 

Görüntülerde yaşlı adam işgalci Rus askerinin yüzüne sağ yumruğunu sağlam bir şekilde isabet ettiriyor. Sersemleyen Rus askeri ise tüfeğine sarılarak yere ateş ediyor.

Öte yandan yanlarındaki bir binanın yüksek bir katında bulunan balkondaki diğer Rus askerlerinin aşağıdaki kavgayı eğlenerek izlediği görülüyor.

Tüfeğine sarılan ve ateş eden askerin karşısında en ufak korku belirtisi göstermeyen yaşlı adam sosyal medyada gündem oldu.

Ukraynalı yaşlı adam, tüfekli Rus askeriyle yumruk yumruğa kavga etti! ile ilgili etiketler Ukrayna Rus asker yaşlı adam yumruk işgal

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.