Ukraynalı top modeli sevgilisi mi dövdü?

Ukraynalı manken Daria Kyryliuk, Çeşme’deki Momo Beach Club’da özel güvenlik ekiplerince darp edildiği iddiasını yargıya taşımaya hazırlanırken olaya ilişkin yeni bir görüntü ortaya çıktı. Görüntüde bir kadının yanındaki erkek tarafından darp edildiği görülüyor. Ukraynalı top modelin "beni ve kız arkadaşlarımı darp ettiler" dediği işletme bu görüntüleri delil göstererek Kyryliuk'un sevgilisi tarafından darp edildiğini iddia etti.

Ukraynalı ünlü model Daria Kyryliuk'un darp edilmesine ilişkin peş peşe son dakika gelişmeleri yaşanıyor.

Daria Kyryliuk'un "Beni ve kız arkadaşlarımı darp ettiler.' dediği işletme bir açıklama yaparak Ukraynalı mankenin erkek arkadaşı tarafından darp edildiğini ileri sürdü.

İşletme delil olarak de yeni bir görüntüyü gösterdi.

Görüntüde mekandan çıktığı görülen bir kadının yanındaki erkek tarafından darp edildiği görülüyor. Kadının yere düştüğü ve kalkamadığı da görüntülere yansıyor. Bunun dışında ise herhangi bir hareket ya da olay görüntülerde farkedilmiyor.

Ancak görüntülerdeki kişilerin Daria Kyryliuk ve sevgilisi olup olmadığı anlaşılamıyor. 

Ukraynalı top modeli sevgilisi mi dövdü?

SKANDAL OLAY YARGIYA TAŞINIYOR

Ukraynalı manken Daria Kyryliuk'un, kendi Instagram sayfasında, darp edildiği fotoğrafını da yayınlayarak, "Sessiz kalmak istemiyorum ve hikayemi bana, erkek arkadaşım ve grubumuza ne olduğunu anlatmak istiyorum. Momo Plajı'nın (Çeşme Türkiye) güvenliği bize saldırdı. Dört kız (ben dahil) yüzüne yumruk atıldı ve çocuklar kötü yaralandı. Polise ayrıntılı raporlar verdik. Olanlara kör bir göz çevirip durmamalıyız" şeklinde yazması üzerine polis devreye girdi.

Çeşme Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili çok sayıda çalışanın ifadesini aldı.

Herhangi bir gözaltı işleminin uygulanmadığı öğrenilirken, soruşturmanın tamamlanmasının ardından soruşturma evrakının Çeşme nöbetçi Cumhuriyet Savcısına sevk edileceği öğrenildi.

Ukraynalı top modeli sevgilisi mi dövdü? - Resim : 2

Öte yandan, işletmeye ait Momo Dalyan adlı Instagram sayfasından yapılan açıklamada ise top modelin iddiası yalanlanarak, "Daria Kyryliuk tarafından yapılan sosyal medya paylaşımında iddia edildiği gibi, meydana gelen yaralanmada güvenlik ekibimizin hiçbir dahli yoktur. Güvenlik ekibimiz, iki grup arasında çıkan tartışmayı, büyük bir özveri ile sonlandırmak için büyük çaba harcamıştır. Olayın üzerinden iki gün geçtikten sonra paylaşımın yapılması ve konunun 'güvenlik darbesi' olarak yansıtılmasının yaşanan gerçeklerle hiçbir ilgisi yoktur" denildi.

Ukraynalı top modeli sevgilisi mi dövdü? ile ilgili etiketler Top Model Çeşme Darp emniyet Daria Kyryliuk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.