Ukraynalı top model Türkiye'yi terk etti! 'Türkiye'ye bir daha dönmem'

Ukraynalı top model Daria Kyryliuk, saldırıya uğradığı iddiasıyla Çeşme’deki The Beach of Momo görevlilerinden şikayetçi olmuştu. Top model geçtiğimiz hafta, şaşırtıcı bir şekilde şikayetinden vazgeçince savcılık da dosyayı kapatmıştı. SuperHaber’in edindiği bilgilere göre Daria Kyryliuk'un şikayetinden vazgeçtikten sonra, 'Bir daha dönmem' diyerek, Türkiye’yi terk edip ülkesine yerleştiği öğrenildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye geçtiğimiz yıl, Ukraynalı top model Daria Kyryliuk ve arkadaşlarının, Çeşme'de bulunan The Beach Of Momo adlı işletmede saldırıya uğradıkları iddiası ile çalkalanmıştı.

Ukraynalı top model Türkiye'yi terk etti! 'Türkiye'ye bir daha dönmem'

TOP MODEL KYRYLİUK FECİ ŞEKİLDE DÖVÜLMÜŞTÜ

Tanınmış kişilerin gittiği işletmede, güvenlik görevlileri tarafından feci şekilde dövülen Daria Kyryliuk ve arkadaşları, Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kendilerine saldıran güvenlikçilerden ve işletme sahibinden şikayet olduktan sonra polis olayla ilgili soruşturma başlatmıştı. Soruşturma sırasında kamera görüntüleri ortaya çıkmıştı. İstanbul’da bulunan bir bilirkişi kurumunun görüntüleri yaptığı inceleme sonunda, Ukraynalı manken ile beraber, 5 kişinin daha saldırıya uğradığı belirlenmişti.

SORUŞTURMADA BEKLENMEYEN GELİŞME YAŞANDI

Ukraynalı manken ile arkadaşlarının dövülme olayının soruşturması sürerken geçtiğimiz hafta beklenmeyen bir gelişme yaşanmıştı. The Beach Of Momo adlı işletmenin çalışanlarının, ünlü modelden özür dilediği ifade edilmişti.

Ukraynalı top model Türkiye'yi terk etti! 'Türkiye'ye bir daha dönmem' - Resim : 2

Bunun üzerine ünlü model, kendisini darp eden güvenlik personelleri Dadaş A., Ferit Y., müşteri karşılama personeli Özkan Z. ve yönetici Kadir K.'nin özrünü kabul etmiş ve bu gelişmenin ardından uzlaşan tarafların isteği sonrası Çeşme Cumhuriyet Başsavcılığı dosyayı kapatmıştı.

UKRAYNALI TOP MODEL TÜRKİYE’Yİ TERK ETTİ

Ukraynalı top model Daria Kyryliuk’un kendisine saldıranlardan şikayetini geri almasının ardından konu ile ilgili kendisine ulaşmak isteyenlerin ulaşamadığı öğrenildi. Kyryliuk’un İstanbul’da olduğu biliniyordu, ancak telefonlarına ulaşılamıyordu. Ünlü modelin erkek arkadaşı Baran Güneş’de Ukraynalı model ile ilgili sorulara net cevap vermiyordu.

Ukraynalı top model Türkiye'yi terk etti! 'Türkiye'ye bir daha dönmem' - Resim : 3

SuperHaber’in Daria Kyryliuk’un yakın çevresinden aldığı bilgilere göre, ünlü Top Model Kyryliuk'un, kendisini darp edenlerle yaptğı uzlaşma sonucu Türkiye’yi terk ederek ülkesine yerleştiği belirtildi.

“TÜRKİYE’YE BİR DAHA GELMEM"

Ünlü Top Model Daria Kyryliuk’un, ülkesine dönmeden önce yakın çevresi ve arkadaşları ile vedalaşarak, ”Bir daha Türkiye’ye dönmem. Muhteşem bir ülke ancak kadının hiçbir değeri yok. Özellikle bana ve arkadaşlarıma yapılan saldırı sonrası medyanın beni linç etmesi çok şaşırttı ve üzdü. Bizi adeta bir de onlar dövdüler. Ayrıca soruşturma da çok yavaş ilerliyordu ve sanki ben suçlu gibi olacaktım. Türkiye’de kimsem yok. Kime güvenecektim. Erkek arkadaşımla konuştum ve ülkeme dönmeye karar verdim. Kalbim burada kalacak” dediği ifade edildi.

Ukraynalı top model Türkiye'yi terk etti! 'Türkiye'ye bir daha dönmem' ile ilgili etiketler Top Model Çeşme Daria Kyryliuk
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.