Ukraynalı siviller yakınlarını evlerinin bahçelerine gömmeye başladı!

Ukrayna'dan yürek burkan görüntüler gelmeye devam ediyor. Daha önce ölülerini bulabildikleri çöp torbalarının içine koyarak siperlere gömdükleri görüntülenen siviller bu kez de yakınlarını evlerinin bahçesine gömmeye başladı. Kiev bölgesinde bulunan Irpin şehrinde Rus saldırılarında hayatını kaybeden siviller evlerinin bahçelerine gömüldüğü görüldü.

Rusya’nın, 24 Şubat’ta başlattığı Ukrayna’ya yönelik saldırılarının 40'ıncı gününde Ukrayna'nın her yanından iç acıtan görüntüler gelmeye devam ediyor.

CAN KAYBI VE YAŞANAN DRAMLAR YENİ YENİ ORTAYA ÇIKIYOR

Başkent Kiev ve çevresindeki şehirlerden çekilen Rusların ardından kentlerdeki can kayıpları günyüzüne çıkmaya başladı.

Irpin, Bucha ve Gostomel gibi kentlerde çok sayıda sivilin hayatını kaybettiği öğrenilirken, Irpin’de bazı vatandaşların yaşadıkları evlerin bahçelerine gömüldüğü tespit edildi.

Ukraynalı siviller yakınlarını evlerinin bahçelerine gömmeye başladı!

Öte yandan Ukrayna Başsavcısı Iryna Venediktova, Rus askerlerinin çekildiği Kiev bölgesindeki şehirlerde toplam 410 sivil vatandaşın cansız bedenine ulaşıldığını açıklamıştı.

 

 

 

SuperHaber

Kaynak: İHA

Ukraynalı siviller yakınlarını evlerinin bahçelerine gömmeye başladı! ile ilgili etiketler Ukrayna Bahçe Savaş Rusya bahçeye gömdüler sivil ölü
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.