Ukraynalı müzisyenler sığınaklarda konserler verdi: Moraller yüksek!

Ukrayna’nın doğusunda bulunan Harkov'da sivillerin sığınak olarak kullandığı metro istasyonunda geçtiğimiz günlerde müzisyenler tarafından moral konserleri verildi. Savaşın bitmesini dileyerek ve hayatta kalmaya çalışarak geçiren halk ise, etkinliklerin ardından umut doldu. Sanatçılar büyük alkış topladı.

Rusya’nın Ukrayna'ya yönelik başlattığı saldırılar 38 gündür sürerken, halkın ayakta kalma çabası da devam ediyor.

Ukrayna’nın Rus bombardımanlarında en fazla zarar gören şehirlerinden biri olan Harkov'da sivillerin sığınaklardaki acı dolu da olsa umutlu bekleyişi sürüyor.

Müzisyenler, günlerdir metrolarda kalan sivillere moral olmak amacıyla istasyonda konser verdi.

Halktan büyük alkış alan sanatçıların hareketi büyük beğeni topladı. Farklı türde müzikler çalan sanatçılar daha sonra metro istasyonundan ayrıldı.

 

Kaynak: İHA

Ukraynalı müzisyenler sığınaklarda konserler verdi: Moraller yüksek! ile ilgili etiketler Ukrayna Konser Savaş Rusya sığınak müzisyen
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.