Ukraynalı metal grubu Jinjer'dan "savaşı hemen şimdi durdurun!” çağrısı

Ukraynalı extreme metal grubu Jinjer, "Ukrayna’daki savaşı hemen şimdi durdurun!" çağrısı yaptı... Spotify'da aylık dinleyicisi 500 bine dayanan Donetsk merkezli grup "Şiddeti ve masumların öldürülmesini hiçbir şey makul kılamaz ve şu anda ülkemizde olan şey de tam olarak bu" diyerek Rusya'daki hayranlarından da harekete geçmelerini istedi.

Rusya'nın Ukrayna'ya askeri harekat başlatmasının 2. gününde bilançonun ne kadar ağır olduğu ortaya çıkarken, "savaş"ın durması için çağrılar yükselmeye devam ediyor. Dün gece Avrupa'da ve dünyada pek çok şehirde Rusya karşıtı gösteriler düzenlendi.

Spor ve sanat dünyası da olan biten karşısındaki kaygılarını dile getiriyor. Ukrayna'nın ünlü metal grubu Jinjer da Instagram hesabından yaptığı paylaşımla "Ukrayna’daki savaşı hemen şimdi durdurun!” çağrısı yaptı. Jinjer'ın paylaşımı şöyle:

“Bu yazıyı yazdığımız sırada JINJER’ın tüm üyeleri ve ailelerimiz güvende ve sağlıklı. Tüm dünyadaki hayranlarımıza bizi önemsedikleri, bizimle iletişime geçtikleri ve grubumuza, daha da önemlisi ülkemize gösterdikleri yakınlık ve destekten dolayı teşekkür ediyoruz.

Bildiğiniz gibi 24 Şubat sabahı Putin özerk ve bağımsız Ukrayna’ya karşı savaş başlattı! Bu süreçte tüm ülkelerdeki siz hayranlarımıza güvendiğimizi; Ukrayna’ya ve ülkemizdeki barışa yönelik desteklerinizi beklediğimizi unutmayın. Özellikle de Rusya’daki hayranlarımız; sizler ve fikirleriniz şu anda büyük önem taşıyor.

Şiddeti ve masumların öldürülmesini HİÇBİR ŞEY makul kılamaz ve şu anda ülkemizde olan şey de tam olarak bu.

Ukrayna’daki savaşı hemen şimdi durdurun!”

Ukraynalı metal grubu Jinjer'dan "savaşı hemen şimdi durdurun!” çağrısı

Ukraynalı metal grubu Jinjer'dan "savaşı hemen şimdi durdurun!” çağrısı - Resim : 2

METAL DÜNYASINDAN RUSYA'YA TEPKİLER....

Sadece Ukraynalı Jinjer değil, Rus gruplar da tepkilerini dile getirmekte gecikmedi...

Jinjer'ın bu paylaşımı pek çok müzisyen ve metal grubu tarafından "hikaye" olarak Intagram hesaplarında paylaşıldı.

PasfiAgresif'te yer alan habere göre; 

Ukrayna’nın sınır komşusu olan ve savaştan kaçan 500.000 Ukraynalıyı ülkesine kabul edeceğini açıklayan Polonya’nın en önemli gruplarından BEHEMOTH’ın frontman’i Nergal de Instagram hesabından “Ukrayna, güçlü kal. ❤” mesajı eşliğinde Ukrayna bayrağı paylaştı.

Ukraynalı metal grubu Jinjer'dan "savaşı hemen şimdi durdurun!” çağrısı ile ilgili etiketler Ukrayna Rusya metal Jinjer Death Metal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.