Ukraynalı manken Daria ile beraber 5 kişi daha darp edilmiş!

Geçtiğimiz ayın sonunda Çeşme’de Momo adlı eğlence yerinde meydana geldiği iddia edilen, Ukraynalı ünlü manken Daria Kyryliuk’in dövülmesi olayı gündemi günlerce meşgul etmişti. Mankenin dövülme olayında yeni görüntüler ve raporlar ortaya çıktı. Avukat Oyman, Ulusal Kriminal Büro raporuna göre Daria Kyryliuk’i erkek arkadaşı Baran Güneş’in dövmediğini ve kendi aralarında kavga etmediklerinin anlaşıldığını, ayrıca saldırıda 5 kişinin daha darp edildiğinin ortaya çıktığını belirtti.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye, uzun süre Çeşme’de Momo adlı bir eğlence mekanında yaşanan ve ünlü Ukraynalı top model Daria Kyryliuk’a şiddet uygulanması olayını konuştu.

Duyanları şoke eden ve eğlence dünyasına bomba gibi düşen dayak olayı, 31 Temmuz Cuma gecesi Çeşme’de yaşanmıştı. Manken Kyryliuk, kendisini eğlence mekânında çalışan güvenlik görevlisi Kadir K.’nın darp ettiğini öne sürmüştü. Momo’nun sahipleri de Ukraynalı mankeni sevgilisi Baran Güneş’in dövdüğünü iddia etmişlerdi.

İlk iddiaya göre Ukraynalı top model Daria Kyryliuk, sevgilisi Baran Güneş ve içinde Amerikalı,İngiliz ve arap ile dünyasından tanınmış isimlerin de bulunduğu arkadaş grubuyla The Beach of Momo adlı plaja gittiler.

YÜZÜ KANLAR İÇİNDE FOTOĞRAF PAYLAŞARAK OLAYI ANLATTI

Ukraynalı manken Kyryliuk, eğlence mekanına gittikten 2 gün sonra, yüzünün kanlar içinde olduğu bir fotoğrafı sosyal medya hesabı instagramdan paylaştı. Kyryliuk gittikleri Momo adlı yerde, Kadir adlı güvenlik görevlisi tarafından dövüldüıünü iddia etti. Daria Kyryliuk olay sonrası bir konuşmasında ise “Arkadaşlarımızla eğlenmek için The Beach of Momo’ya gittik. Yabancı uyruklu arkadaşlarım da vardı. Güvenlik görevlisiyle problem yaşadık. Erkek arkadaşlarımla kavga etmeye başladılar. Daha sonra iki kişi bana vurmaya başladı. Beni yere düşürdüler. Sonrasını hatırlamıyorum. Daha sonra eve gittik. Eve gittikten sonra ağladım ve panik atak geçirdim” demişti.

Ukraynalı manken Daria ile beraber 5 kişi daha darp edilmiş!

“HEPİMİZ BİR ARABAYA DOLUŞUP UZAKLAŞTIK”

Ukraynalı mankene yapılan şiddet sonrası, Daria Kyryliuk’in erkek arkadaşı Baran Güneş yaptığı açıklamada “Güvenliklerle kapıya kadar geldik. Güvenliklerle tartışmaya başladık. Tartışma bir anda kavgaya dönüştü. İki ayrı insandan yumruk yedi. Vuranların bir tanesi 60 yaşında bir bodyguarddı. Dayak yedikten sonra yokuşun başına zor bela çıktık. Arabaya hepimiz bindik. Araca bindiğimiz halde bize tekme ve yumruk atmaya devam ettiler. Eve gittiğimizde Daria panik atak geçirdi. Çimlerin üzerinde yarım saat ağladı. Her tarafı kanıyordu. Burnu kanıyordu, yanağında kan vardı, gözü şişmişti. Daria manken, suratıyla ve vücuduyla para kazanıyor. Kendisine geldikten sonra hastaneye götürdüm. Ardından karakola giderek ifade verdik. İddia edildiği gibi ben kız arkadaşıma bir şey yapmış olsam; kız arkadaşım Avrupa’da büyüdü. Avrupa’da büyüyen biri bırakın şiddeti ses yükseltilmesine bile tahammül etmeyecek bir kadın. Aramızda hiçbir şey olmadı” diye konuşmuştu.

Ukraynalı manken Daria ile beraber 5 kişi daha darp edilmiş! - Resim : 2

UKRAYNALI ÜNLÜ MANKENİ ERKEK ARKADAŞININ DÖVDÜĞÜ İDDİA EDİLMİŞTİ

Öte yandan Momo adlı eğlence yeri de, Ukraynalı manken ile erkek arkadaşının kendileri tarafından darp edilmediğini ileri sürmüşlerdi. Ukraynalı mankenin darp edilme ile ilgili bir başka iddia daha ortaya atılmıştı. İddiaya göre Ukraynalı model Daria Kyryliuk’u sevgilisi Baran Güneş dövmüştü.

GÖRÜNTÜLER İNCELENDİ GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Mankenin dövülme olayında yeni görüntüler ve raporlar ortaya çıktı.

Ukraynalı manken Daria ile beraber 5 kişi daha darp edilmiş! - Resim : 3

Manken Daria Kyryliuk ile Baran Güneş’in avukatı Hüseyin Sami Oyman, Ulusal Kriminal Büro ve başka bir  kriminal bürosundan, ikişer imzalı uzman raporu alarak, Daria Kyryliuk’yi, sevgilisi Baran Güneş’in dövmediğini ve kendi aralarında kavga etmediklerinin ortaya çıktığını söyledi.

Ukraynalı manken Daria ile beraber 5 kişi daha darp edilmiş! - Resim : 4

Avukat Hüseyin Sami Oyman, ”Olay sonrası bir otomobile saldırıdan kurtulmak için tam 8 kişi binerek yaklaşık 3 kilometre giderek oturdukları sitenin önüne geliyorlar. Mekanda kamera olmadığı için olay sırasında görüntüler maalesef yok. Biz sitenin güvenlik kamerası görüntülerini aldık. İstanbul’da bulunan iki ayrı görüntü inceleme kriminal büroya analiz yaptırıp değerlendirilmesi talebinde bulunduk.

Ukraynalı manken Daria ile beraber 5 kişi daha darp edilmiş! - Resim : 5

UKRAYNALI MANKEN DARİA İLE BERABER 5 KİŞİ DAHA DARP EDİLMİŞ

Bu inceleme ve analiz sonucunda,tarafımıza verilen raporlarda, arabadan inen Daira Daria Kyryliuk’un üzerindeki plaj kıyafetinin kanlı ve yırtık olduğu bu halde iken ağlayarak bir kenara gittiği, arabada bulunan diğer kişi Baran Güneş’in şortunun yırtılması nedeni ile üzerinden düştüğü, bu halde iken Daria Hanım'ın yanına giderek sakinleştirmeye çalıştığı, arabada bulunan bir diğer isim  BAE’li Manaur Masaur adlı kişinin de tişörtünde kan ve yırtık olduğu görülüyor. Bu raporlara göre, bu kişiler bir saldırıdan kurtulmak için, bir arabaya tam 8 kişi binerek, panik içinde saldırıya uğradıkları yerden hızla uzaklaşıyorlar. Yine bu görüntülere göre iddia edildiği gibi Daria Kyryliuk’u, erkek arkadaşı Baran Güneş’in dövmediği anlaşılıyor. Ayrıca kendi aralarında kavga eden kişiler, neden bir arabaya 8 kişi birden binsinler. Eğer aralarında kavga olsaydı ya da Baran Güneş, Daria hanımı dövseydi, olaydan 20 dakika sonra çekilen görüntülerdeki vücut hareketlerinin incelenmesinde, bu ortaya çıkardı.

Ukraynalı manken Daria ile beraber 5 kişi daha darp edilmiş! - Resim : 6

Bunun dışında görüntülerin incelenmesinde, Daira Kyryliuk'tan başka grupta bulunan 3 kişinin daha darp edildikleri anlaşılıyor. Bu kişileri kimin dövdüğü nasıl izah edilecek. Dolayısıyla iddia doğrudur. Bu kişiler gittikleri işletmede saldırıya uğramış ve dövülmüşlerdir. Ben bu delillerimizi mahkemeye sundum. Gerçek elbette mahkemede ortaya çıkacak ve adalet yerini bulacak” diye konuştu.

Ukraynalı manken Daria ile beraber 5 kişi daha darp edilmiş! - Resim : 7

Ukraynalı manken Daria ile beraber 5 kişi daha darp edilmiş! ile ilgili etiketler manken Darp Daria Kyryliuk ukraynalı manken darp iddiası
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.