Ukraynalı komutan Türk medyasına konuştu: Rusya hazırlanıyor!

Rusya'nın Kiev'i işgal etme girişiminin başarısız olması ve verdiği kayıpların yüzde 70 kadarını Kiev'in kuzeyindeki cephede vermesinin ardından; Rus birliklerin Donbass ve güney bölgelerine doğru kaydırılması, 'Yeni bir saldırı mı başlayacak? sorusunu akıllara getirmişti. Ukraynalı yetkililerin açıklamaları, endişe verici türden. Ukrayna Güney Operasyon Komutanı Vladislav Nazarov, "Ruslar saldırı için yeniden hazırlanıyor" ifadelerini kullandı.

Rusya'nın Ukrayna'da saldırıları devam ederken, Ukrayna Güney Operasyon Komutanı Vladislav Nazarov, İhlas Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu.

Nazarov, Rusya'nın Karadeniz filosunun amiral gemisi olan Moskova'nın vurulduğunu belirterek, "Karadeniz operasyonel bölgesinde, Rusya'nın Karadeniz filosunun amiral gemisi olan kruvazör Moskova, gemi füzeleri Neptün ile vuruldu. Kruvazör ciddi hasar aldı ve yangın çıktı. Gemidekiler yardım etmeye çalıştı ancak fırtına şiddetliydi. Cephane patlaması kruvazörü ters çevirdi ve batmaya başladı" dedi.

'DÜŞMEN YENİDEN TOPLANIYOR'

Nazarov düşmanın yeni bir saldırıya hazırlandığını söyleyerek, "Karadeniz operasyonel bölgesinde, düşman gemileri manevra yapıyor, yeniden hazırlanıyor. Ukrayna limanlarını izole etmeye devam ediyor ve aynı zamanda yeterince yüksek bir seviyede füze saldırıları ihtimali de var. Genel olarak şu an için güney bölgesindeki durum istikrarlı ve kontrol edilebilir" ifadelerini kullandı.

SuperHaber

Kaynak: İHA

Ukraynalı komutan Türk medyasına konuştu: Rusya hazırlanıyor! ile ilgili etiketler Ukrayna Güney İHA Rusya komutan hazırlanıyor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.