Ukraynalı Anna Butim'e falçatalı saldırı iddiası!

Kocaeli’nde yaşanan korkunç olayda Ukraynalı Anna Butim’in iddialara göre boşanmak istediği ve hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttığı eşi Mesut Öztürkmen tarafından AquaFlorya’da falçata ile saldırıya uğradı. Peki, Anna Butim ve Mesut Öztürkmen kimdir?

Kocaeli’nde yaşanan korkunç olay gece saatlerinde sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. Ukraynalı Anna Butim’in son gelen iddialar doğrultusunda boşanmak istediği ve hakkında uzaklaştırma kararı bulunan eşi Mesut Öztürkmen tarafından vahşi bir şekilde AquaFlorya’da falçata ile saldırıya uğradığı belirtti.

Ukraynalı Anna Butim'e falçatalı saldırı iddiası!

Olay hakkında henüz net bir bilgi verilmezken sosyal medyada #MesutÖztürkmenTutuklansın etiketi adı altında tepkiler geldi.

Ukraynalı Anna Butim'e falçatalı saldırı iddiası! - Resim : 2

Son bilgilere göre ise Anna Butin’in Mesut Öztürkmen adlı kişinin 4. eşi olduğu ve daha önceki eşlerinin de bu şahıs tarafından şiddet gördüğü ve bir şekilde kurtulmayı başardıkları ifade edildi. Anna Butim’in Ukrayna’dan gelen kardeşlerini karşılamak için havaalanına giderken eşi Mesut Öztürkmen tarafından yolunun kesildiği ve saldırıya uğradığı iddia edildi.

Ukraynalı Anna Butim'e falçatalı saldırı iddiası! ile ilgili etiketler Saldırı Kocaeli Mesut Öztürkmen Anna Butim
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.