Ukraynalı kadın korkunç kazada havaya savruldu

Antalya Manavgat'ta, alkollü sürücünün kullandığı otomobil, bir marketin önünde bulunan park halindeki 2 otomobil ve motosiklete çarptı. Kazada, motosiklette bulunan Ukraynalı İnna Romanova, havaya savrulduktan sonra otomobilin üstüne düşerek ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 04.00 sıralarında, Side Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi'nde bulunan marketin önünde meydana geldi. Alışveriş için gelen S.C.K. ve F.U.'nun park edilen otomobilden inip, markete girmesinin ardından plakası öğrenilemeyen, üzerinde 1'i kadın 2 kişinin olduğu motosiklet de marketin önüne geldi. Motosikletli, alışveriş için inip, markete girerken, kadın ise motosikletin üzerinde beklemeye başladı.

Ukraynalı kadın korkunç kazada havaya savruldu

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ ORTALIĞI YIKTI GEÇTİ

Kısa süre sonra aynı yönde giden R.S.T.'nin (24) kullandığı 45 AAL 547 plakalı otomobil, park halindeki otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle park halindeki 07 LNB 36 plakalı otomobil, önündeki 07 JR 570 plakalı otomobile, bu araç da motosiklete ve üzerinde oturan kadına çarptı. Çarpmanın şiddetiyle motosiklette bulunan Ukrayna uyruklu İnna Romanova, havaya savrularak, çarpan otomobilin üzerine düştükten sonra ağır yaralandı. Çevredekilerin haber vermesiyle kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan ve özel hastaneye götürülen İnna Romanova'nın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Ukraynalı kadın korkunç kazada havaya savruldu - Resim : 2

Jandarma ekipleri tarafından yapılan testte 2.12 promil alkollü olduğu belirlenen R.S.T.'nin sürücü belgesine el koyularak 1228 lira ceza uygulandı. Ayrıca hakkında 'trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek'ten adli işlem yapıldı.

DHA

 

Ukraynalı kadın korkunç kazada havaya savruldu ile ilgili etiketler Antalya Trafik kazası Motosiklet ukraynalı kadın
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.