Ukraynalı genç kızın tankın içinde hem savaşıp hem eğlendiği o anlar!

Ukraynalılar yediden yetmişe kadın erkek demeden ülkelerini canla başla savunmaya devam ediyor. Rusya'nın işgaline karşı direnen Ukrayna tanklarından birinin içinde olduğu tahmin edilen genç bir kızın çektiği video ise hem gündem oldu hem de tüm Ukraynalıların moralini yükseltti.

Ukraynalı askerlerin moralleri, Ruslarınkine kıyasla çok daha yüksek görünüyor. 

UKRAYNA'NIN CESUR KADINLARI SAVAŞTA EN ÖN CEPHEDE

Ukrayna'ya ait bir tankın içinde, muhtemelen çatışma sırasında çekilen bir video gündem oldu. Tank sürücüsü olarak askeri görevini yaptığı görülen genç kızın arkasında, tankın topuna mermi süren başka bir asker daha görülebiliyor. Daha sonra ise ateş ediliyor. 

Eğlenerek savaşan ve müzikle moral bulan Ukrayna askerlerinin videosu, tüm Ukraynalıların moralini yükseltecek türden.

SAVAŞ ALANINDA DANS EDEN ASKER VİDEOLARI DA GÖRÜLMÜŞTÜ

Daha önce de arkada bıraktığı küçük kızına iyi olduğunu göstermek ve endişelenmesini önlemek için her gün dans ettiği bir videoyu Tiktok'a yükleyen Ukraynalı bir asker gündem olmuş; benzer 'eğlenerek savaşma' videoları ilerleyen zamanlarda da görülmüştü. 

 

SuperHaber | Cengiz Büyükuncu 

Ukraynalı genç kızın tankın içinde hem savaşıp hem eğlendiği o anlar! ile ilgili etiketler Ukrayna Genç Kız Kadın asker dans Rusya Savaş Tank kız müzik eğlenerek savaşıyor

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.