Ukraynalı diplomatlar, evlerinin duvarında esrarengiz işaretler buldu!

Rusya casusların çoktan Kiev'in içine, hatta sığınaklara kadar sızdığı bugünlerde Ukrayna'nın her yerinde esrarengiz şeyler yaşanmaya devam ediyor. Bu kez de Ukraynalı milletvekili ve diplomatların evlerinin duvarlarında, Rus casuslarının yapıştırdığı düşünülen tuhaf işaretler(stickerlar) bulundu. Psikolojik baskı altındaki Ukraynalılar arasında işaretler gündem oldu.

Rus ordusuna ait yaklaşık 1500 araçtan oluşan 64 km uzunluğundaki konvoy Kiev'e yaklaşırken şehir merkezindeki gergin bekleyiş sürüyor. 

Sığınaklardaki oyuncak ayının çıkan mermilerin ve binaların çatısından verilen sinyaller gibi esrarengiz şeylerin yarattığı psikolojik baskı unsurlarına bir yenisi daha eklendi. 

Ukraynalı milletvekilleri de ellerinde silahla direnişe katıldıklarını açıklamışlardı.

Bu kez de Ukraynalı milletvekili ve diplomatların evlerinin duvarlarında, Rus casuslarının yapıştırdığı düşünülen, tuhaf işaretler bulundu. 

Sadece ve birden fazla diplomatın duvarında bulunan bu sticker'lar, Ukraynalılar arasında gündem oldu. 

Ukraynalı diplomatlar, evlerinin duvarında esrarengiz işaretler buldu!

 

-SuperHaber

Ukraynalı diplomatlar, evlerinin duvarında esrarengiz işaretler buldu! ile ilgili etiketler Ukrayna Rusya milletvekili Savaş Rus ajan Casus işaret diplomat duvar sabotajcı
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.