Ukraynalı asker, geride bıraktığı kızına 'dans ederek' moral verdi!

Ukrayna askerleri Rus işgaline karlı direnmeye devam ederken morallerini yüksek tutmaya devam ediyor. Ukraynalı bir askerin, kendisinden haber alamayan kızına iyi olduğunu anlatmak için çektiği video sosyal medyada gündem oldu.

Ukrayna'dan izleyenleri hayal edilebilir her türlü duygu durumuna sokacak görüntüler gelmeye devam ediyor. 

Bu kez de bir Ukrayna askeri, geride bıraktığı kızına iyi olduğunu kanıtlamak ve onu mutlu etmek için savaşırken TikTok hesabı açtı.

İKİ GÜNLÜK SESSİZLİKTEN SONRA GELEN VİDEO GÜLÜMSETTİ

Geçtiğimiz iki gün boyunca TikTok hesabına yeni video yüklememesi sevenleri ve özellikle de kızını endişeye sevk etmişti ki, sevindiren bir video geldi.

Ukrayna askeri, kızı için dans ettiği bir video paylaştı. Sosyal medyada gündem olan videoyu paylaşarak "Hayattayım, hala savaşıyoruz" mesajını verdi. 

 

 

-SuperHaber

Kaynak: ABC News

Ukraynalı asker, geride bıraktığı kızına 'dans ederek' moral verdi! ile ilgili etiketler Ukrayna asker TikTok dans Rusya Savaş kız kızı işgal

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.