Ukraynalı aile Avcılar'da dehşeti yaşamıştı! O sapık yakalandı

İstanbul Avcılar'da annesiyle birlikte kaldırımda yürüdüğü sırada Ukraynalı ailenin 12 yaşındaki kızını taciz eden şüpheli polis ekiplerince yakalandı. Polis ekipleri Gökmen D. isimli tacizciyi Esenler'de yakalayarak polis merkezine götürdü. Üsküdar Çocuk Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri biten şahıs adliyeye sevk edildi.

Olay, geçen cumartesi saat 02.00 sıralarında Şükrübey Metrobüs Durağı yakınlarında meydana gelmişti. Havalimanından dönen anne ve iki kızı ile birlikte kaldırımda yürüdükleri sırada 12 yaşındaki kızı bir kişinin tacizine uğramıştı. Güvenlik kameralarına da yansıyan taciz olayı ile ilgili polis ekipleri çalışma başlatmıştı.

EKİPLER KISA SÜREDE TESPİT ETTİ

Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmalarda çevredeki güvenlik ve MOBESE kameralarını incelemeye aldı. Şüphelinin olayı gerçekleştirdikten sonra aracıyla olay yerinden ayrıldığı belirlendi. Plakayı da tespit eden polis ekipleri aracın kiralık olduğunu kiralayan kişinin Gökmen D. (36) olduğunu tespit etti.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Esenler'de bir iş yerinde satış temsilcisi olarak çalıştığı belirlenen şüpheli iş yerinde polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Avcılar Çocuk Büro Amirliğine götürülen şüpheli tacize uğrayan çocuk ve annesi tarafından teşhis edildi. Şüpheli daha sonra Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Buradaki işlemleri tamamlanan tacizci Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

Ukraynalı aile Avcılar'da dehşeti yaşamıştı! O sapık yakalandı ile ilgili etiketler ukraynalı aile tacizci çocuğa taciz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.