Ukrayna'dan yine acı haber geldi: Rusya'nın vurduğu hastanedeki hamile kadın hayatını kaybetti

Rusya'nın Ukrayna'yı saldırıları devam ederken savaşın acı yüzü bir kez daha ortaya çıktı. Rus güçlerinin Mariupol kentinde saldırdığı hastanede bulunan bir hamile kadığının hayatını kaybettiği ve çocuğunun ölü doğduğu öğrenildi. Hayatını kaybeden kadının sedye ile taşınırken çekilen görüntüleri savaşın acı yüzünü gözler önüne sermişti.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali 19 gündür devam ediyor. Rus askerleri başta Kiev olmak üzere çeşitli kentlerdeki saldırılarına devam ederken bölgeden acı haberler gelmeye devam ediyor. Rus askerlerinin Mariupol kentinde bombaladığı hastanede bulunan bir hamile kadın hayatını kaybetti.

Associated Press'in haberine göre, Rus askerlerin bombaladığı hastanede görüntülenen bir hamile kadın, savaşın şiddetini gözler önüne sermişti. Sedye ile taşınan hamile kadının karnındaki çocuğunu korumaya çalıştığı görülmüştü. Söz konusu görüntü 19 gündür süren savaşın en acı anlarından biri olarak kayıtlara geçmişti.

Ukrayna'dan yine acı haber geldi: Rusya'nın vurduğu hastanedeki hamile kadın hayatını kaybetti

DOKTORLAR "BENİ ŞİMDİ ÖLDÜRÜN" DEDİ

Saldırı sonrası cephe hattına yakın bir hastaneye kaldırılan kadın hemen doğuma alındı. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen kadının çocuğu ölü doğdu. Bebeğin ölü doğmasının ardından doktorların büyük üzüntü yaşadığı öğrenildi. Doktorların çocuğun ölü doğmasının ardından "Beni şimdi öldürün" dediği öğrenildi. Doktorlar sonrasında ağır yaralı kadını hayatta tutmaya çalışsa da yapılan tüm müdahalelere rağmen talihsiz kadın hayatını kaybetti. Sağlık görevlileri, hayatını kaybeden kadının kimliğinin henüz belirlenemediğini söyledi.

Ukrayna'dan yine acı haber geldi: Rusya'nın vurduğu hastanedeki hamile kadın hayatını kaybetti - Resim : 2

RUSYA HASTANEYİ VURMADIKLARINI İDDİA ETTİ

Geçen hafta çarşamba günü gelen bir haber savaşın acı yüzünü bir kez daha ortaya koymuştu. Rus askerleri Mariupol kentinde bir hastaneye saldırı düzenlemişti. Saldırıda çok sayıda kişi hayatını kaybederken tüm dünyadan sert tepkiler gelmişti. Yapılan çok sayıda açıklamada hastaneye düzenlenen saldırının bir savaş suçu olduğunun altı çizildi. Ancak Moskova yönetimi hastaneye saldırı düzenlemediklerini iddia etti. Moskova yönetimi, söz konusu binanın bir üs olarak kullanıldığını savunarak içerde hasta ya da doktor olmadığını savundu. Öte yandan Rus yönetimi saldırı sonrası ortaya çıkan görüntüleri 'sahte' olarak nitelemişti.

Ukrayna'dan yine acı haber geldi: Rusya'nın vurduğu hastanedeki hamile kadın hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Ukrayna Hastane Saldırı Rusya Bebek Mariupol hamile kadın
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.