Ukrayna'dan tahliye edilen Türklerin sayısı 15 bini geçti

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırılarında 21. güne girilirken, ülkede mahsur kalan Türk vatandaşlarından 181'i daha Türkiye'ye doğru yola çıktı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, tahliyelerdeki son durumu açıkladı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ukrayna'dan tahliye edilen kişi sayısının bugün yola çıkan 181 kişiyle beraber 15 bin 24 olduğunu açıkladı.

Ukrayna'dan tahliye edilen Türklerin sayısı 15 bini geçti

Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün Lviv, Kiev, Çernihiv, Odessa ve Nikolayev'den 181 kardeşimiz daha yola çıktı. Tahliye ettiğimiz vatandaşlarımızın sayısı 15 bin 24 oldu. Yolunuz açık olsun" ifadelerine yer verdi.

Ukrayna'dan tahliye edilen Türklerin sayısı 15 bini geçti ile ilgili etiketler Ukrayna tahliye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu türk vatandaşları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.