Ukrayna'dan son görüntüler... Melitipol Havalimanı Rus bombalarının hedefi oldu

Rusya'nın Ukrayna'daki saldırıları sürüyor. Ukraynalı yetkililer Rusya'nın 203 saldırı düzenlediğini duyurdu. Bölgeden gelen son görüntülerde Rusya'nın saldırıları sırasında Melitipol Havalimanı'nda patlama meydana geldiği görüldü.

Rusya'nın Ukrayna'daki saldırıları devam ediyor. Gelen son bilgilere göre, Ukrayna'daki Melitopol Havalimanı, Rus bombalarının hedefi oldu. İşte son gelişmeler...

Ukraynalı yetkililer şimdiye kadar Rusya'nın 203 saldırı düzenlediğini açıkladı.

Ukrayna Savunma Bakanlığı, ülkeninin doğusundaji çatışmalarda bazı Rus askerlerini esir aldığını açıkladı.

FSB: UKRAYNA SINIR MUHAFIZLARI, SINIRI TERK ETTİ

Rusya'nın Federal Güvenlik Servisi (FSB), Ukrayna sınır muhafızlarının sınırı terk ettiğini duyurdu. Ukrayna sınır yetkilileri, Rus askerlerinin Kiev'e girmeyi denediğinive Rusya'nın Grad roket sistemi kullandığını söyledi.

KİEV'E GİRMEYE ÇALIŞAN 3 RUS HELİKOPTERİ VURULDU

Bunun yanı sıra, Ukrayna Silahlı Kuvvetleri, başkent Kiev yakınlarındaki Gostomel askeri havalimanına saldıran 3 Rus helikopterini vurduğunu duyurdu. Sınır yetkilileri Rus askerlerinin Belarus sınırındaki Zhytomyr bölgesinden Kiev'e girmeye çalıştığını ve Rusya'nın Grad roketatar sistemleri kullandığını açıkladı.

UKRAYNA UÇAĞI DÜŞTÜ: 5 KİŞİ ÖLDÜ

Ukrayna Acil Durum Servisi, Ukrayna askeri uçağının düştüğü ve 5 kişinin öldüğünü açıkladı.

KREMLİN'DEN İLK AÇIKLAMA: İŞGAL SÖZCÜĞÜ KABUL EDİLEMEZ

Kremlin'den yapılan açıklamada, Ukrayna'nın işgali hakkında kimsenin konuşmadığı ve bu sözcüğün kabul edilemez olduğu belirtildi. Ayrıca, "Operasyonun ne kadar süreceğine Putin karar verecek. Rusya'yı, demir bir perdenin arkasına kapatmak imkansız. Rusya'nın Ukrayna operasyonu hedeflerine ulaşmalı. Putin'in isteği belli. Ukrayna'nın silahsızlanmasını istiyoruz" denildi.

Ukrayna'dan son görüntüler... Melitipol Havalimanı Rus bombalarının hedefi oldu ile ilgili etiketler Ukrayna Rusya Saldırı bomba patlama melitipol havalimanı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.