Ukrayna'dan çok çarpıcı görüntüler geldi: Siviller Rus tankını durdurdu

Rusya'nın Ukrayna'daki saldırıları devam ederken bölgeden çarpıcı görüntüler geliyor. Ukrayna Savunma Bakanlığı Chernihiv bölgesinde sivillerin Rus tanklarının ilerleyişini engellediğini duyurdu.

Rusya'nın Ukrayna müdahalesinde 4'üncü güne girilirken Rus ordusunun ilerleyişi sürüyor. Başkent Kiev'de siren sesleri yankılanırken, ülkenin kuzeydoğusundaki Kharkiv'e bombalar yağdı.

Rusya’nın ülkenin Vasylkiv kenti başta olmak üzere Ukrayna'nın bazı kentlerine balistik füze saldırısı düzenlediği açıklandı. Birleşmiş Milletler, saldırılarda şu ana kadar 64 sivilin hayatını kaybettiğini ve 240 sivilin yaralandığını duyurdu. Öte yandan Ukrayna İçişleri Bakanı Danışmanı, Rus askerlerinin Harkov'a girdiğini belirtti.

SİVİLLER RUS TANKINI DURDURDU

Ukrayna Silahlı Kuvvetleri’nden yapılan açıklamada, “Koryukivka şehrinin eteklerinde, Chernihiv bölgesinde insanlar düşmanın tanklarının ilerlemesini engelliyor” denildi. Görüntülerde, bir grup silahlı sivil ve güvenlik görevlisinin Rus tankını durdurduğu görüldü.

Ukrayna'dan çok çarpıcı görüntüler geldi: Siviller Rus tankını durdurdu

Ukrayna'dan çok çarpıcı görüntüler geldi: Siviller Rus tankını durdurdu ile ilgili etiketler Ukrayna sivil Tank Rus tankı
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.