Ukrayna'daki Türk vatandaşlarına GSM desteği! Telefon borçları ertelendi

Ukrayna'da yaşayan Türk vatandaşları için mobil operatörlerle görüşmelerini tamamlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, mobil hat borçlarının ertelendiğini duyurdu. Bu hatlar için borç öteleme, faiz/açma-kapama ücretlerinin silinmesi uygulaması da başlatıldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, mobil operatörlerle yapılan görüşmeler sonrasında Ukrayna'da bulunan Türk vatandaşların mobil hat borçlarının ertelendiğini açıkladı.

Bakanlıktan yapılan bilgilendirmede, "Bakanlığımız koordinesinde mobil operatörler tarafından; Ukrayna'daki vatandaşlarımızın mobil hatlarına 24 Şubat'tan başlamak üzere konuşma, SMS ve internet paketleri ücretsiz olarak tanımlandı. 27 Şubat itibariyle mobil operatörler, Ukrayna'daki vatandaşların kullanımına sunduğu ücretsiz paketleri yeniledi" denildi.

Ukrayna'daki Türk vatandaşlarına GSM desteği! Telefon borçları ertelendi

Ayrıca, mobil operatörlerin bu hatlar için borç öteleme, faiz/açma-kapama ücretlerinin silinmesi uygulaması başlattığı ve her türlü borçtan dolayı kısıtlamanın da durdurulduğu bildirildi.

DHA

Ukrayna'daki Türk vatandaşlarına GSM desteği! Telefon borçları ertelendi ile ilgili etiketler Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı telefon Ukrayna'daki Türk vatandaşları gsm borç erteleme
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.