Ukrayna'da uçağı düşürülen Rus pilotun Esed ile fotoğrafı çıktı

Ukrayna'nın Çernihiv kentinde uçağı düşürülerek esir alınan Rus pilotla ilgili çarpıcı bir ayrıntı ortaya çıktı. Esir alınan pilotun Esed ile fotoğrafı ortaya çıkarken bir dönem Suriye'de görev yaptığı öğrenildi.

Rusya Ukrayna savaşı hız kesmeden devam ederken farklı kentlerde süren çatışmalarda Ukrayna ordusunun Rus uçaklarını düşürdüğü ve pilotları esir aldığı haberleri geliyor. Dün Çernihiv kentinden gelen görüntülerin ardından, bugün ise Nikolaev şehri yakınlarından benzer görüntüler ulaştı. Çernihiv kentinde esir düşen pilotun kim olduğu ise bugün ortaya çıktı.

Ukrayna'nın Nikolaev şehri yakınlarında Rus ordusuna ait bir uçak düşürüldü. Düşürülen uçağın alevler içindeki görüntüleri kaydedilirken, Rus pilot Ukrayna askerleri tarafından esir alındı.

Ukrayna'da uçağı düşürülen Rus pilotun Esed ile fotoğrafı çıktı

KİM OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Dün Çernihiv şehrinde uçuş yaparak bazı noktaları bombalayan bir Rus savaş uçağı roketle düşürülmüştü. Uçağın pilotu paraşütle bir evin bahçesine iniş yaparak hayatını kurtarmış ve gözaltına alınmıştı. Bugün o pilotun kim olduğu ortaya çıktı.

Ukrayna'da uçağı düşürülen Rus pilotun Esed ile fotoğrafı çıktı - Resim : 2

SURİYE'DE GÖREV YAPMIŞ

Esed ile birlikte olduğu bir fotoğrafın ortaya çıkmasının ardından yakalanan pilotun vaktiyle Suriye'yi bombalayan uçaklardan birini kullandığı öğrenildi.

Ukrayna'da uçağı düşürülen Rus pilotun Esed ile fotoğrafı çıktı ile ilgili etiketler Pilot Ukrayna fotoğraf esef esir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.