Ukrayna'da sivillere bir saldırı daha: Hayatını kaybedenler var

Ukrayna'nın Harkov bölgesinde sivilleri tahliye eden bir otobüse saldırı düzenlendi. Savcılığın açıklamasına göre ateş açılan otobüste 7 kişi hayatını kaybederken 21 kişi yaralandı. Gelen bilgilere göre sivillerin araçtan inip ellerini kaldırmasına rağmen Rus askerleri ateş açtı.

Ukrayna'nın Harkov bölgesinde savcılık tarafından yapılan yazılı açıklamada, Rusya güçlerinin dün bölgedeki bir tahliye otobüsüne ateş açtığı bildirildi.

Açıklamada, "14 Nisan 2022'de İzyum'a bağlı Borova köyünde sivillerin tahliye edildiği otobüslere Rus askerleri tarafından ateş açıldı. İlk verilere göre 7 kişi öldü, 27 kişi yaralandı" ifadeleri kullanıldı.

Görgü tanıklarının Rus askerlerini gören otobüs şoförlerinin kaldırımda durup ellerini kaldırarak araçlardan indiklerini, ancak Rus askerlerin yine de insanlara ateş açtığını söylediği ifade edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı aktarıldı.

Ukrayna'da sivillere bir saldırı daha: Hayatını kaybedenler var ile ilgili etiketler Ukrayna Saldırı Otobüs Harkov sivil
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.