Ukrayna'da Putin destekçisi milletvekili, canlı yayında gazeteciden tokat yedi!

Geçtiğimiz gün gerçekleşen bir televizyon programında Ukraynalı gazeteci Yuriy Butusov ile Ukraynalı Rus yanlısı kongre üyesi Nestor Shufrych arasında tartışma çıktı. Gazeteci Butusov, milletvekiline Rus tarihini tanıttığı ve Rusya Devlet Lideri Vladimir Putin'i desteklediği gerekçesiyle bir anda tokat attı.

Rusya ile Ukrayna arasında uzun süredir var olan gerginlik, bu hafta tavan yaptı. İki ülke savaşın eşiğine geldi, sınırlarına askeri yığınak yaptı.

İşgal ve savaş iddialarına yönelik her taraftan bir açıklama yapılırken, söz konusu gündem Ukrayna'da bir televizyon programında ele alındı. Canlı yayınlanan tartışma programına Ukraynalı gazeteci Yuriy Butusov ile Ukraynalı Rus yanlısı kongre üyesi Nestor Shufrych arasındaki tartışma damga vurdu.

CANLI YAYINDA TOKAT ATIP DÖVDÜ

Gazeteci Butusov, milletvekiline Rus tarihini tanıttığı ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i desteklediği gerekçesiyle bir anda tokat attı. Gazeteci, tokat attığı milletvekilini daha sonra yere yatırarak dövdü. Stüdyo karışırken, programdaki diğer insanlar ikiliyi ayırmaya çalıştı.

Ukrayna'da Putin destekçisi milletvekili, canlı yayında gazeteciden tokat yedi! ile ilgili etiketler Ukrayna Rusya milletvekili gazeteci
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.